Diari Més

Els esports col·lectius enceten la 40a Olimpíada escolar de Reus

El dimarts va començar el torneig de hoquei 3x3 que culminarà aquest dimecres

Els jugadors del bàsquet 3x3 durant un partit, aquest dimarts.

Els esports col·lectius enceten la 40a Olimpíada escolar de ReusGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Olimpíada Escolar va ser inaugurada la darrera setmana, però les competicions es van encetar el passat dilluns amb individuals com el bàdminton i els col·lectius com el minibàsquet, futbol sala, futbol 7 i pàdel. Ahir va començar el torneig d'hoquei 3x3, una de les incorporacions més recents. Les pistes del Reus Deportiu, el CN Reus Ploms i el Pavelló Olímpic, entre d'altres, es van omplir de competidors d'edat escolar durant tota la tarda, sempre respectant l'horari que mantenen d'estudi els seus participants.

Les competicions d'aquests esports s'allargaran fins a les fases finals que tindran lloc la propera setmana i, llavors, es donarà pas a l'inici d'esports individuals com els escacs, el tennis taula, les bitlles catalanes i lagimnàstica rítmica. L'esport s'allargarà una tercera setmana mab l'inici de l'atletisme i la natació per, finalment, arribar a la cloenda el divendres 27 de maig. Tot i això, hi ha esports que ja arriben al seu final.

La competició d'hoquei 3x3 que va començar ahir tanca avui amb les fases finals. Avui també començarà l'Olimpíada Cultural on participaran diverses escoles en un concurs de preguntes relacionades amb l'esport i la cultura. L'esport escolar a Reus s'allargarà fins al 27 de maig, quan es realitzarà la cloenda final d'aquesta 40a edició.

tracking