Diari Més

El Nàstic prepara una Marea Grana pel partit contra el Sabadell

L'equip subvencionarà els autocars per als socis i el preu serà de 15 euros

Imatge de la Marea Grana del partit contra el Barça B.

El Nàstic prepara una Marea Grana pel partit contra el Villarreal BNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona organitza un nou desplaçament per animar a l'equip a l'Estadi Nova Creu Alta de Sabadell un partit contra un rival directe en la lluita pel play-off d'ascens. Tots els socis nastiquers que vulguin formar part de la Marea Grana ho podran fer per 15 euros. El preu inclou l'entrada i el Gimnàstic de Tarragona subvenciona el desplaçament en autocar.

D'altra banda, tots els socis o acompanyants compresos entre els 8 i 17 anys podran gaudir de l'enfrontament al preu de 5 euros l'entrada i també l'autocar gratuït. Els menors de 7 anys podran accedir totalment de franc.

Les entrades ja estan a la venda a les oficines del Nou Estadi i la promoció estarà vigent fins divendres a les 13.30 h o fins esgotar existències. A més, tots els que adquireixin una entrada per viatjar en autocar o el seu vehicle propi, rebran gratuïtament una entrada de la seva localitat pel partit del diumenge 8 de maig, a les 17 h, davant la RB Linense; penúltim enfrontament de la temporada al Nou Estadi Costa Daurada. Aquesta promoció està limitada a l'aforament de cadascuna de les zones.

El duel entre CE Sabadell i Nàstic es disputarà aquest diumenge 1 de maig, a partir de les 19 hores. La sortida es realitzarà a les 16.15 h, des de la Imperial Tàrraco; i a les 16.30 hores, des de les instal·lacions del Nou Estadi. La tornada s'efectuarà un cop finalitzi el partit.

L'horari de les oficines del Nou Estadi Costa Daurada és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores. Aquesta promoció és exclusiva per als socis del Nàstic 2021-2022 i està limitada a les entrades facilitades per l'entitat arlequinada.

tracking