Diari Més

El Nàstic perdona massa i es deixa dos punts al Nou Estadi (1-1)

Els grana van realitzar el partit amb més ocasions de la temporada i no van aconseguir una victòria més que merescuda

Comença la segona meitat!

Comença la segona meitat!

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona va perdonar molt més del compte i es deixa dos punts contra el San Fernando en el partit amb més ocasions de tota la temporada. Els grana es van merèixer la victòria, però la falta d'encert de cara a porteria va acabar amb el San Fernando empatant i, fins i tot, amb l'ocasió de posar l'1-2 al minut noranta després d'un mà a mà entreBiabianyiManuGarcía. El Nàstic va tenir una gran quantitat d'ocasions, algunes a porteria buida, però no va saber matar i guanyar el partit contra un rival directe.

RaúlAgnéva tornar a moure banqueta per apostar per un onze més ofensiu. El pivot defensiu al mig del camp amb Ribelles iElíasPérez va desaparèixer i el tècnic va donar entrada a Pedro delCampoper moure el joc al centre del camp. La gran sorpresa va ser l'entrada de Nil perBonilla. El sorià es va quedar a la banqueta per donar entrada a l'extrem i així guanyar més profunditat per banda. En el cas de la davantera, Romera iBecerravan repetir a la titularitat.

El Nàstic va sortir a mossegar des del primer minut del partit. Els grana a casa mostren una cara totalment diferent que fora, més ambiciosos, més valents i, en resum, més ofensius. L'estratègia del tècnic va ser efectiva, les ofensives del Nàstic proliferaven per banda esquerra gràcies a les internades de Nil Jiménez i Joan Oriol. Des del primer minut les ocasions del Nàstic van arribar per centres des de l'esquerra, i el Nàstic va posar contra les cordes al San Fernando. L'equip andalús va demostrar la seva qualitat i, en tres passades, van aprofitar un error grana al mig del camp per generar un remat a porteria. Després d'aquest ensurt,ManuGarcíava aturar el partit per problemes en la seva mà esquerra. Els records de la lesió contra elSanluqueñofa unes setmanes van emmudir al Nou Estadi i, tot i que es va recuperar i va continuar jugant, l'equip va perdre el control del partit. El San Fernando va tenir el seu moment de joc, però es grana van reaccionar i van tornar a dominar a pilota,peròsense l'embranzida dels primers minuts. Malgrat que mantenien la possessió, una vegada arribaven a dos quarts del camp els grana es quedaven sense idees. Pedro delCampofeia la seva,peròno trobava cap enllaç pel centre del camp, així que el camí de l'atac grana va tornar a centrar-se per la banda esquerra.

Poc a poc, el Nàstic començava a carburar de nou i, per l'esquerra, van generar l'ocasió més clara de la primera meitat. Joan Oriol va veure la carrera de Nil per l'esquerra i se la va posar perquè el lateral barceloní, al límit, centres al primer pal. Allà estava Romera per rematar la pilota, però tot i el bon xut, la pilota va anar fora.

El Nàstic es va tornar a retrobar amb les idees i va centrar els seus atacs per les bandes,peròtot i els intents, no va aconseguir traslladar la superioritat sobre el terreny de joc al marcador.

El premi va arribar en les primeres ocasions de la segona meitat. El Nàstic va començar tan agressiu com va acabar la primera i vaaconseguirtreure un córner que li va valer per avançar-se en el marcador. Els grana van plasmar una jugada de pissarra. Pedro delCampola va posar en curt a Romera al primer pal, l'andalús la va controlar i va rematar amb potència cap a l'escaire de la porteria dePeralesque, tot i l'estirada, no va poder fer re per evitar el golàs grana.

Després del gol, el Nàstic no va abaixar els braços. Va tenir el segon en una doble ocasió entre Pablo i Pedro delCampo, peròPeralesles va aturar. El San Fernando va sortir ràpidament al contraatac,peròla jugada va acabar sense perill. Al més pur estil de la boxa, el Nàstic perdonava les seves ocasions i el San Fernando responia amb perill, cop rere cop.

Les ocasions del Nàstic no van acabar allà, Romera la va tornar a tenir tot sol davant dePerales. Tot i que un defensa l'agafava de la samarreta, va rematar, però va fallar el 2-0 Inexplicablement, l'àrbitre va concedir llei d'avantatge i no va xiular el penal.

El Nàstic va perdonar més del compte i el San Fernando ho va aprofitar.Biabianyva centrar des de la dreta perquè el golejador andalús,Castellón, empatés el partit. El marcador es va igualar i va caure un gerro d'aigua freda sobretotnastiqueren el camp. El Nàstic feia mèrits per guanyar, estavarealitzantel partit amb més ocasions de gol de la temporada, però la falta d'encert va deixar el marcador igualat.

El Nàstic es va refer i va bombardejar la porteria rival,peròremat rere remat, els grana fallaven inexplicablement més d'un gol. Aquest va ser el partit amb més rematsgranaamb molta diferència i la falta d'encert es va fer notar més que mai. Romera va tenir la més clara del partit pels grana, i la va fallar. Pedro delCampo, que varealitzarun partit magistral, va driblar un defensor i va posar una centrada a l'àrea petita.Bonillava rematar com va poder, peròPeralesla va aturar i va deixar una pilota morta per a Romera. L'andalús, amb la porteriabuida, va enviar la pilota per sobre del travesser.

Tothom es posava les mans al cap, el gol no volia aparèixer, la pilota no volia entrar,Peralesles aturava totes o les rematades grana esquivaven la porteria rival com si fossin dos imants de la mateixa polarització. El partit avançava i, a l'últim minut, la sang de totnastiqueres va gelar.Biabianyes va trobar tot sol en un mà a mà contraManuGarcía, però, inexplicablement, va errar el duel i el Nàstic va respirar alleujat. A la jugada següent, Edgar la va tenir dins de l'àrea,peròtambé va perdonar el gol. Tot i que quedava poc per acabar, el Nàstic encara havia de tenir una altra ocasió clara de gol. Aquesta vegada la va tenirBonilla, que va provar un xut creuat dins de l'àrea,peròPeralesla va tornar a aturar.

D'aquesta manera el Nàstic empata un partit tot i merèixer la victòria,peròdesprés de perdonar tantes ocasions, marxen amb un punt que complica l'equip a la classificació.

tracking