Diari Més

El Nàstic es juga de nou la vida contra un San Fernando en mala dinàmica

Els andalusos fa sis jornades que no guanyen, però continuen sent un rival directe dels grana per les places de 'play-off'

La defensa del Nàstic ja va tractar d'aturar a Biabiany, però en el partit d'anada no ho va aconseguir.

El Nàstic es juga de nou la vida contra un San Fernando en mala dinàmicaAntonio Quintero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona torna a pujar al ring avui per un nou assalt per les posicions del play-off contra un rival directe, el San Fernando. Tal com va passar fa unes setmanes contra el Castellón, les punxades a casa provoquen que els partits al Nou Estadi Costa Daurada siguin una autèntica final on la derrota és inacceptable si es vol mantenir el somni viu.

El San Fernando es troba en plena mala dinàmica de resultats, en els últims cinc partits ha aconseguit dos empats i tres derrotes, un fet que ha provocat que actualment estigui per sota del Nàstic a la classificació, però encara a tres punts de la zona noble. En el partit de la primera volta els grana es van trobar en la mateixa situació, els andalusos no havien guanyat a casa i el Nàstic no ho va aprofitar i va caure derrotat 2-0 en un partit desastrós pels grana. Aquest resultat fa difícil superar el goal average entre els dos equips, una estadística que pot arribar a ser clau de cara al final de temporada.

Tot i la mala dinàmica, el San Fernando té les armes necessàries per convertir-se en un dels rivals més perillosos de la categoria. Els andalusos tenen molta facilitat de marcar gols, amb un joc vertical ràpid i jugadors d'alta qualitat individual com poden ser Juanmi Callejón i l'ex de l'Inter de Milà Jonathan Biabiany. De fet, són el quart equip més golejador de la categoria sense que cap dels seus jugadors destaqui especialment, el pitxitxi és Callejón amb 8 gols. Aquesta estadística està molt repartida i això es tradueix en un perill que pot venir de moltes bandes.

Els de Nacho Castro són un equip resistent, l'última jornada van aconseguir empatar 3-3 contra el Cornellà després de començar perdent per 0-2. Els illencs no han perdut cap partit si ells han marcat primer i fora de casa solen donar més d'un ensurt. De fet, l'última victòria va ser al camp del Linense, on van guanyar per 0-3. Tot i això, també tenen les seves debilitats. De la mateixa manera que marquen molt, també reben molts gols. El conjunt andalús és l'equip que més ha encaixat amb diferència dels deu primers classificats amb 45 gols. A més, tret del partit contra el Cornellà, últimament als andalusos els ha costat retrobar-se amb el gol, marxant de buit en tres dels cinc últims partits.

Raúl Agné haurà d'aprofitar-se com sigui de la situació del seu rival. Si manté el mur defensiu i frena les ofensives rivals, té moltes possibilitats de guanyar contra un rival que normalment concedeix més ocasions del que solen fer. El tècnic grana recupera a Pablo Fernández i Fran Carbia i disposarà de tota la seva davantera per la seva elecció. El Nàstic es troba a dos punts del play-off, posicions que ocupen Atlético Baleares i Sabadell, però aquests dos equips s'enfronten a Real Madrid Castilla i Andorra respectivament, així que una victòria a casa a banda de necessari, podria garantir el retorn de l'equip a les posicions nobles.

tracking