Diari Més

Raúl Agné: «Per guanyar hem de ser una roca i no abaixar mai els braços»

El tècnic grana destaca que una victòria és molt important per «dormir a 'play-off'» i per deixar enrere un rival directe

Raúl Agné a la banqueta en el partit d'ahir al Nou Estadi.

Raúl Agné: «L'UCAM ha estat el millor el millor rival que ha passat per aquí amb diferència»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic, Raúl Agné, ha destacat en la roda de premsa prèvia al partit d'aquest divendres contra el San Fernando la importància d'obtenir una victòria a casa contra un rival directe: «en aquests moments del campionat has de guanyar, empatar i sobretot saber contra quins rivals et deixes els punts. El que està clar és que contra un rival directe no es pot perdre», ha mencionat un tècnic grana que destaca que per guanyar «hem de continuar sent nosaltres, ser una roca i sobretot no rendir-nos ni abaixar els braços mai».

El San Fernando és un dels rivals directes del Nàstic en la lluita per les dues posicions d'ascens, però que actualment està per darrere en punts després d'una mala dinàmica de resultats. Agné no se'n refia i remarca que «són un rival molt reconeixible amb molta verticalitat i jugadors amb molta qualitat. Tot i que arriba en una mala dinàmica de resultats, tenen jugadors de molta classe, com Biabiany, i en aquests moments de la competició tots els equips es juguen molt». Davant d'una lliga tan disputada, el 'goal average' és molt important tot i que contra el San Fernando és més difícil guanyar-lo: «un 'goal average' pot arribar a decidir, però no som l'equip més realitzador, encara que tres gols ja els vam aconseguir fer contra el Castellón. El més important és guanyar el partit perquè així et permet dormir en 'play-off' amb 51 punts i deixaries al rival enrere amb 45».

El tècnic del Nàstic també ha volgut mencionar la importància del suport de l'afició, tot i que l'horari no ajuda, un divendres a les 21 de la nit: «no fallaran perquè ho porten demostrant tot l'any i els que vinguin faran molt de soroll. Encara que l'horari no és el millor, confio que vinguin perquè durant el partit hi haurà moments per a tot», va destacar Agné.

tracking