Diari Més
Carlos Albarrán

Jugador del Nàstic de Tarragona

«Per ser al 'play-off' hem de pensar partit a partit»

El lateral grana ha recuperat la titularitat després d'un any carregat de lesions

El de Badalona va recuperar el lateral dret i ha sigut un jugador clau tant en defensa com en atac gràcies a la seva capacitat de generar ocasions de gol des de la banda.

«Per ser al 'play-off' hem de pensar partit a partit»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

— Retorn a la titularitat després de partits des de la banqueta. Com ha viscut els últims enfrontaments?

— Estic molt content, després de l'any que porto amb lesions des de l'inici de temporada, està bé tornar a ser sobre la gespa.

— Una ratxa de mala sort, lesió abans de començar la lliga, covid i després una nova lesió contra el Linense que el va tornar a allunyar del terreny de joc.

— Sí, ha sigut una mala ratxa que m'ha vingut aquest any i s'ha d'acceptar. Fins al moment no havia sigut un jugador de tenir moltes lesions i enguany han arribat totes de cop. M'he estat preparant en els entrenaments des del primer dia i estic al 100%. Tant de bo tot quedi enrere i que no torni a arribar cap lesió més enguany perquè el que vull és jugar, gaudir i guanyar, cosa que tot l'equip vol.

— Com afecta aquesta cadena de mala fortuna amb les lesions a un jugador?

— S'ha de conviure amb elles encara que no és gens fàcil. Tots volem competir, estar bé físicament i sentir-se al 100%, però aquestes situacions venen i passen de llarg. Un s'ha de centrar a recuperar-se com més aviat millor i, quan et trobis bé físicament, tornar a jugar i deixar enrere el període viscut.

— Com se sap quan un està llest per tornar a jugar?

— És un tema complex. Primer t'has de sentir bé amb tu mateix físicament en els entrenaments i després durant els partits. El ritme de competició és diferent, pots estar bé entrenant, però a l'hora de jugar pots notar la falta de ritme. A base de preparació als entrenaments i amb la confiança del míster, s'arriba aviat al 100%.

— De fet, sempre que ha arribat a les condicions òptimes ha recuperat la titularitat al lateral dret, una posició que sempre ha sigut seva des que va arribar al Nàstic.

— Sí, la realitat és que sempre he volgut estar al màxim nivell possible i així poder jugar quan el míster em necessiti. Des que vaig firmar amb el Nàstic he jugat bastant, estic content en aquest aspecte.

— Això és complicat, més si es té en compte la màxima competència d'enguany per la dreta amb Pol Domingo.

— La competència sempre és bona. Si durant els partits no acabes de rendir bé, el míster pot escollir que acabi jugant l'altre company i que l'equip no noti la diferència. De cara al jugador, això t'ajuda a rendir sempre al màxim per no perdre la posició.

— Ara l'equip comença el tram més complicat de la temporada perquè ha de jugar amb molts rivals directes. El primer serà contra el San Fernando aquest divendres, un equip amb un gran poder ofensiu.

— El duel d'aquest divendres serà dur perquè és un rival directe i es juga la vida. Nosaltres no pensem més enllà, hem de guanyar el partit contra el San Fernando com sigui. Ells són un bon equip, amb molts jugadors molt potents individualment així que hem d'estar concentrats al 100% per aconseguir els tres punts. Juguem a casa i això ens fa sentir més forts, segur que la gent ve a donar-nos suport.

— A casa les coses funcionen, però què necessita l'equip per guanyar fora?

— És veritat que fora de casa encara ens costa una mica, però al final a tots els equips els passa el mateix, se senten millor al seu estadi que fora. La realitat és que, si volem estar a dalt de la classificació, hem de fer un pas endavant a domicili i començar a sumar de tres en tres.

— Una altra qüestió aquesta temporada ha sigut el gol. Contra el Castellón va aconseguir una assistència amb un centre per banda dreta, una de les teves virtuts. És aquesta la raó que l'ha portat de nou a la titularitat?

— Soc defensa, però sempre m'ha agradat incorporar-me a l'atac arribant des de darrere, donant passades de gol i centres. Si el partit m'ho permet, ho faré sempre. Ajudar ofensivament m'agrada, però el més important és centrar-se en defensa perquè sabem que si mantenim la porteria a zero, és més fàcil guanyar els partits. Cada partit acabem generant ocasions, sigui per jugades d'estratègia o amb contraatacs com va passar contra el Castellón. Sabem que tenim capacitat golejadora, així que hem de defensar bé perquè els gols arribaran.

— Aquest tram de la temporada s'assembla una mica al que va viure l'any passat amb un Nàstic lluitant per l'ascens. Com viu la recta final aquesta experiència?

— La clau està a concentrar-se en el partit a partit i no mirar més enllà de divendres. S'ha de donar el màxim contra el San Fernando sense pensar que queden sis jornades ni tampoc pensar amb qui jugaràs fora o a casa. Una vegada passi aquest partit, s'ha de pensar en el següent. Ara mateix estem lluitant pel play-off, on volíem ser a l'inici de la temporada, així que hem d'aprofitar l'oportunitat contra un rival directe i guanyar.

— Agné imposa disciplina amb els llançadors, sobretot amb el cas del penal contra el Castellón.

— El tema del penal va ser anecdòtic. Al final el resultat va ser una victòria per 3-0 amb un gran partit de l'equip. L'endemà es va parlar i va quedar tancat.

tracking