Diari Més

Raúl Agné: «Se'ns ha escapat el partit per un detall puntual»

El tècnic lamenta que l'equip no hagi aconseguit aguantar el resultat i considera que «ha de fer bo el punt contra el San Fernando»

Raül Agné i Dani Vidal durant el partit.

Raúl AgnéGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Nàstic,RaúlAgné, es va lamentar després de l'empatcontral'UCAMMurciaa domicili. L'entrenador grana considera que «se'ns ha escapat un partit davant contra un bon equip» i va afegir que «un error per falta de concentració ens ha costat el partit, ara hem de fer bo aquest punt contra el San Fernando a casa, però és una llàstima perquè ho hem tingut a prop».

El Nàstic va aprofitar l'única ocasió clara del partit, el penal, per avançar-se i pocminutsdesprés l'UCAMva empatar el partit en una jugada amb un error puntual segonsAgné. «Ha sigut un detall puntual, el partit era molt complicat i els hem tingut controlats en tot moment, la victòria ha estat molt a prop, però si no pots guanyar, no perdis i cada punt és vida en aquest punt». Una jugada de penal que va ser gràcies a una gran passada d'Edgar un jugador que ha valorat positivament el tècnic grana «Edgar és el jugador amb més qualitat de la plantilla. Arribaven tocats al partit sense Pablo niCarbia, però Edgar ens ha anat molt bé».

La lliga continua amb noves finals i el tècnic grana assenyala que els nervis no poden afectar l'equip: «Tot es torna més complicat i difícil, els partits són molt intensos i hi han nervis,peròarribaran molts partits així i hem de ser conscients del que arribarà. Hem d'anar evolucionant i madurant per continuar a dalt», va destacarAgné.

tracking