Diari Més

El Nàstic es deixa empatar contra l'UCAM (1-1)

Els grana guanyen un punt en un partit amb molt poques ocasions i mèrits a nivell de joc

Bonilla amb la pilota.

Al Pal un UCAM que ha sortit molt decidit a la segona meitatNàstic de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona es deixa empatar un partit que tenia guanyat després de transformar l'única ocasió clara que van tenir en el partit. Els grana van disputar un matx dur, amb poca cosa a oferira nivell dejoc i amb l'ambició d'aprofitar algun contraatac contra un rival que es jugava sortir del descens. Amb aquest empat a un el Nàstic perd la posició de play-off, però manté les seves opcions i s'obliga a fer bo el punt aconseguit aMurciaamb una victòria a casa.

El Nàstic va començar la primera meitat amb la intenció clara de no deixar-se sorprendre per l'UCAM, per aquest motiuAgnéva decidir tornar a repetir a la parella d'Elíasi Ribelles a la titularitat. Amb els dos jugadors sobre la gespa, els grana no van tenir la fluïdesa del joc necessària amb la pilota ni tampoc van deixar que la tingués l'UCAM. Els primers minuts del partit així ho van reflectir, el Nàstic no volia la pilota i, tot i que l'UCAMmantenia la possessió, noaconseguienelaborar jugades per generar perill, topaven amb el mur defensiu grana contínuament.

A l'onze inicial debutavaBecerraal costat de Romera. Els dos davanters grana que van marcar la setmana passada contra elCastellónes van trobar a l'onze inicial, però durant la primera part, poca cosa vanaconseguirels dos perquè en rares ocasions la pilota arribava a la seva posició. Cap dels dos equips volia arriscar massa amb la pilota, els dos es jugaven molt en aquest partit i sabien que qualsevol error condemnaria el matx i la classificació i això es va traduir amb un joc molt tebi i gairebé sense ocasions clares. Els que més es van apropar a porteria contrària van ser els locals. L'UCAMmantenien la possessió, però la primera ocasió clara del partit va ser després d'un contraatac. Una pilotada de la defensa local que va passar sota de les cames de Trilles i la pilota va arribar aAlbertoFernández a la frontal de l'àrea. L'atacant de l'UCAMes va acomodar la pilota i va rematar amb potència, però un defensor grana vaaconseguirdesviar la pilota a córner.

La primera meitat va ser un partit dur per l'espectador, sobretot per un Nàstic sense gaires idees ofensives tot i que van teniralguna que altra ocasióal final de la primera meitat. La més clara va ser de Dani Romera, l'atacant vaaconseguircentrar una pilota a l'àrea petita i un defensor la va rematar en pròpia porteria, però la pilota es va estavellar al pal. Primera clara del Nàstic,peròla jugada estava invalidada perquè Romera l'havia centrat des de fora del terreny de joc. L'àrbitre no va afegir cap minut de la primera meitat perquè no va fer falta, els primers 45 minuts del Nàstic van ser d'un equip que volia ser vertical i sortir al contraatac deixant la possessió al rival, però no van tenir precisió ni ambició a les seves jugades.

La segona meitat va començar amb el mateix guió que la primera, amb unUCAMMurciadominant el partit,peròel Nàstic, por a poc, intentava generar més ocasions,peròsense èxit. Tot i això, les ocasions continuaven sent de l'UCAMper part deRaigal, que continuava amenaçantManuGarcíaamb xuts potents.

Agnéva intentar sacsejar el partit posant múscul al centre del camp ambBuylai DelCampo, això va servir per estabilitzar una mica el joc,peròles ocasionsseguien sentde l'UCAM. El Nàstic tenia la seva pròpia estratègia i el tècnic grana va treure a Edgar per aprofitar de millor manera les poques ocasions que podien aconseguir a través de contraatacs.

El canvi va ser efectiu perquè gràcies a Edgar va arribar el gol del Nàstic. El davanter va filtrar una bona passada cap a Dani Romera, que es trobava tot sol davant el porter i en comptes de xutar, el davanter andalús el va driblar i el porter li va tirar a terra amb la mà. Hauria d'haver sigut penal i expulsió del proter, però l'àrbitre va decretar el penal i va ensenyar la groga al porter rival. Aquesta vegada els jugadors ho van tenir clar i van deixar que Joan Oriol s'encarregués del remat. El capità grana no va fallar i va marcar el penal enganyant al porter. El Nàstic estrobavaguanyant un partit que no es mereixia.A nivell d'ocasions i joc, hauria de ser de l'UCAM, però el futbol va oferir una oportunitat als grana que només havien de defensar el marcador peremprotar-seuna gran victòria a domicili.

La situació es va complicar i després del gol l'UCAMvadonarun pas endavant. L'alegria del Nàstic va durar poc, iRaigalva empatar el partit en una jugada plena de rebots on també va participar el pal. Quatre minuts després del gol del Nàstic, l'UCAMempatava i les esperances de guanyar a domicili van desaparèixer. Amb el gol dels locals, tot va tornar a la normalitat del partit: l'UCAMdominava i s'apropava a la porteria grana i el Nàstic defensava com podia.

Els grana van aconseguir mantenir el resultat i van acabar el partit amb 1-1. Un empat útil en la classificació, però els grana senten que s'han deixat escapar dos punts en un partit que mereixien poc,peròvan estar encertats en l'única ocasió que van tenir. D'aquesta manera, els grana perden la posició de play-off,peròmantenen les opcions.

FITXA TÈCNICA

UCAM Murcia: Pedro López, Tekio, Farrando, l'Anson, Chacartegui, Fullana, Xemi (Moyita, 46'), Armando (Abenza, 62'), Raigal (Isi Ros, 78'), Alberto Fernández (Liberto, 62') i Rubén Mesa (Manu Garrido, 78'). Nàstic: Manu García, Albarrán (Pol Domingo, 83'), Trilles, Quintanilla, Joan Oriol, Robert Simón, Elías (Del Campo, 56'), Ribelles, Bonilla (Buyla, 56'), Romera (Nil, 83') i Becerra (Edgar, 72'). Àrbitre: José Luís Guzmán Mansilla (comitè andalús). Va mostrar la targeta groga als locals Xemi, Pedro López iRubén Mesa; i als visitants Ribelles i Edgar. Gols: 1-0, Joan Oriol de penal (74') i 1-1, Raigal, (78'). Incidències: Partit disputat al BeSoccer La Condomina corresponent a la jornada 32 de Primera RFEF.

tracking