Diari Més

Raúl Agné: «Espero un partit igualat, amb un UCAM que voldrà jugar i ser protagonista»

En un grup tan igualat, el tècnic grana ha ressaltat el «valor» que té la temporada que està fent el Nàstic

Raúl Agné a la banqueta en el partit d'ahir al Nou Estadi.

Raúl Agné: «L'UCAM ha estat el millor el millor rival que ha passat per aquí amb diferència»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic de Tarragona,RaúlAgné, ha mencionat a la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dissabte contra l'UCAM Murcia que espera un enfrontament «igualat» contra un equip «que voldrà jugar i ser protagonista» i que està fet «per estar a la part alta de la classificació, amb una plantilla de qualitat que no està funcionant», explica el tècnic grana.

A l'anterior partit, contra el Castelló, va destacar la gran efectivitat d'un Nàstic que va ser capaç de marcar tres gols davant d'un rival directe. Agné ha expressat que ha gestionat la sequia golejadora dels seus davanters amb «normalitat» i ha afegit que «en temps de dificultat, més tranquil·litat, més carinyo i més amor i en temps de bonança, més exigència».

Respecte a la igualtat en la categoria, on pràcticament deu equips es juguen dues places de play-off, el tècnic grana ha indicat que «la persona que va crear aquesta competició es va quedar descansada». Això sí, Agné ha manifestat que és un grup «súper exigent», que no té «res a veure» amb l'anterior Segona B i ha expressat que, per aquest motiu, dona «valor» a allò que el Nàstic està aconseguint.

tracking