Diari Més

El Nàstic buscarà mantenir-se dins del 'play-off' amb una victòria a Múrcia

Els grana només han guanyat a domicili contra filials i s'enfrontaran a un UCAM necessitat de punts per sortir del descens

Javier Ribelles moments abans de marcar el gol que suposava l'empat a un al Nou Estadi.

El Nàstic buscarà mantenir-se dins del 'play-off' amb una victòria a MúrciaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona afrontarà aquest dissabte una nova prova per mantenir-se en la part alta de la classificació. Cada partit és una final i més tenint en compte que una derrota contra l'UCAM Murcia podria baixar el Nàstic de la cinquena a la tretzena posició.

La igualtat a la classificació és màxima i, com va mencionar Agné en una roda de premsa anterior, la maduresa i la regularitat marcaran qui obtindrà el premi del play-off. De moment, el Nàstic haurà de guanyar a domicili contra l'UCAM Murcia, l'antepenúltim classificat. Si es mira des de la classificació, l'UCAM Murcia hauria de ser un equip més assequible que el Castellón. El primer s'ha passat la temporada en posicions de descens, mentre que el Castellón és un rival directe del Nàstic. Aquesta situació, però, fa a l'UCAM un equip més perillós.

Aquest UCAM Murcia no s'assembla gaire al que va visitar el Nou Estadi. En aquell moment, els murcians van empatar 2-2 i van frenar la ratxa històrica de partits consecutius guanyats al Nou Estadi Costa Daurada. En el partit de la primera volta, s'estrenava Salva Ballesta com entrenador dels murcians, però aquest va ser acomiadat fa unes setmanes i els universitaris van contractar el seu tercer tècnic de la temporada, José Manuel Aira. L'UCAM Murcia està necessitat de punts, actualment és a set de la salvació i, en una lliga tan exigent, es podria quedar sense opcions aviat.

En els últims cinc partits, l'equip acumula dos empats, dues derrotes i una victòria, aquesta última va ser, precisament, el darrer partit al seu estadi contra el Betis Deportivo. Tot i ser dels últims classificats, l'UCAM és un equip que difícilment es queda sense marcar un gol en algun partit, de fet, a casa només s'ha quedat una vegada sense anotar. Els murcians han fet sis gols més que el Nàstic aquesta temporada i destaquen per posar les coses difícils als seus rivals, però el seu punt feble és la debilitat defensiva, són dels equips que més gols els han marcat aquesta temporada.

La seva referència és Xemi, amb 11 gols. El migcampista és el principal perill de l'equip i destaca per la seva versatilitat. L'últim partit va ser alineat com a davanter centre, però també pot jugar al mig del camp. Un altre jugador a tenir en compte és un vell conegut per l'afició grana. Francesc Fullana va assolir la titularitat al conjunt universitari en el mateix punt que va aterrar aquest mercat d'hivern procedent del Nàstic.

Raúl Agné afrontarà el duel amb la baixa de Fran Carbia. El de Sant Pere i Sant Pau va veure la seva cinquena targeta groga durant els pocs minuts que va jugar contra el Castellón i no podrà viatjar a Múrcia. L'altre jugador en dubte és Pablo Fernández, el davanter asturià va demanar el canvi a la primera meitat el passat diumenge i encara està pendent de les proves mèdiques que aclareixin l'abast de la lesió.

Edgar i Becerra es disputaran acompanyar Romera a la punta d'atac grana. El davanter colombià va estrenar-se el passat diumenge i, tot i que Agné el va escaldar en roda de premsa pel seu nivell als entrenaments, podria tenir possibilitats de guanyar-se la primera titularitat.

tracking