Diari Més

Pàdel

Ari Sánchez i Paula Josemaría cauen en un desenllaç d'infart a la Final del l'Open d'Alacant

La reusenca i la seva companya han resistit fins a 10 pilotes de partit de la parella formada per Triay i Salazar, però finalment no han pogut endur-se la victòria

Ari Sánchez i Paula Josemaría van tornar a caure contra Gemma Triay i Alejandra Salazar.

Ari Sánchez no ho aconsegueix i perd la final del Reus Open contra la parella Triay-Salazar (6-3/6-7(6)/6-1)Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Desenllaç d'infart el viscut a l'últim set de la Final femenina de l'Open d'Alacant delWorldPadelTour, amb la presència de la reusenca Ari Sánchez. La jugadora del Baix Camp, juntament amb la seva companya, l'extremenya PaulaJosemaría, han resistit a fins a 10 pilotes de parit de les seves rivals, GemmaTriayiAlejandraSalazar, però finalment no li han pogut donar la volta al resultat.

Després del seu triomf a Vigo, Sánchez iJosemaríavolien repetir la gesta a Alacant, en la quarta final que les enfrontava aTriayiSalazaraquest any, amb un balanç de dues victòries deTriayiSalazari una per Sánchez iJosemaría.

El partit arrancava amb un primer set dominat per les favoritesTriayiSalazar, que s'imposaven 6-2. La reusenca i l'extremenya, però, han pogut reposar-se d'aquest mal primer set, i al segon han vençut per 3-6.

Al tercer set ha estat, sens dubte, un dels més entretinguts i increïbles de tot l'any.TriayiSalazarhan començat molt fortes imposant el seu joc i s'han posat amb una avantatja de 5-0, i tot semblava ja decidit, però la resposta de Sánchez iJosemaríaha estat una gran exhibició de resistència a l'alçada del millor Rafa Nadal. La parella ha aconseguit resistir fins a 10 punts de partit de les seves rivals, i remuntar fins a situar-se amb un resultat de 5-4.

Finalment, no obstant això,TriayiSalazarhan fet valer la seva condició de favorites i s'han imposat amb una errada al bloqueig d'Ari Sánchez després d'un gran cop d'AlejandraSalazar.

Així, la parella de GemmaTriayiAlejandraSalazars'emportava la victòria a l'Open d'Alacant i es reafirmava com a la parella més forta delWolrdPadelTour davant d'unesreivindicatives AriSánchez i PaulaJosemaríaque, tot i caure, han mostrat la seva força per continuar competint i optant als títols.

tracking