Diari Més

Agné: «Els davanters són molt capaços i necessitaven fer els gols»

Admet que Becerra «juga millor que entrena»

Raül Agné i Dani Vidal durant el partit.

Raúl AgnéGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic, Raúl Agné, va sortir molt content del Nou Estadi Costa Daurada després d'una victòria contundent: «Hem trobat el camí de la victòria contra el millor rival i quan més ho necessitàvem. És veritat que a la primera meitat ells han estat superiors, però hem millorat a la segona, lluitarem fins al final, és la gran virtut de l'equip», va mencionar el tècnic content pels gols dels davanters.

«Els puntes són molt capaços de fer gols. Romera ho necessitava perquè s'estava començant a obsessionar i el remat de Becerra no va ser fàcil», va destacar Agné. Un tècnic que també va apuntar un altre tret del davanter colombià i va dir que «juga millor de com entrena, ha estat més fi i més àgil».

De fet, el gol de Becerra ve d'un penal que també va causar algun malentès perquè per Agné «l'havia de llençar Joan Oriol, aquestes coses no han de passar, les jerarquies s'han de respectar. Vam marcar de segona jugada, però aquest detall no em va agradar, tot i que estic content pel resultat final».

L'entrenador de Mequinensa va remarcar el bon joc de tot l'equip, una victòria molt necessària després d'una ratxa de quatre partits sense guanyar: «Aquest era un partit per a ells, havien de guanyar i demostrar que tenen ganes de seguir i ho hem aconseguit».

tracking