Diari Més

Raúl Agné: «L'equip creu en la victòria i lluitarem fins al final»

El tècnic grana ha emprat el càntic «fins al final, força Gimnàstic» per animar a l'afició a assistir al Nou Estadi aquest diumenge a la tarda

Raül Agné i Dani Vidal durant el partit.

Raúl AgnéGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic de Tarragona,RaúlAgné, ha mencionat en la roda de premsa prèvia al partit d'aquest diumenge contra el Castelló que espera un duel «de play-off» contra un rival directe que «aspira al mateix objectiu que nosaltres i que si els aconseguim guanyar, els podrem superar a la classificació», afegeix el tècnic grana.

Respecte a l'equip valencià, Agné ha destacat que el Castelló és «un bon equip, amb un excel·lent físic i millors individualitats». De fet, el conjunt dirigit per Sergi Escobar visitarà el Nou Estadi Costa Daurada amb una dinàmica semblant a la del Nàstic, però l'entrenador grana assegura que el rival «intentarà pressionar la nostra sortida de pilota i, quan replegui, mantindrà un bloc molt tancat».

En referència a la possibilitat que Becerra comenci el partit com a titular, Agné no volgut donar cap pista, però ha explicat que «l'equip no s'ha d'obsessionar amb el gol i menys amb els davanters, sinó que hem d'intentar sumar tots». «Si haguéssim tingut més encert en atac, estaríem parlant d'altres objectius totalment diferents», assegura el tècnic grana.

Per últim, Agné ha volgut ressaltar la confiança que manté en el seu equip, s'ha fixat com a objectiu «recuperar la solvència que s'ha mostrat durant tota la temporada a casa» i ha recuperat el càntic «fins al final, força Gimnàstic» per animar a l'afició a assistir aquest diumenge, a les 17:00 h de la tarda, a un partit on el Nàstic es juga a casa la possibilitat de tornar a entrar al play-off i, per tant, bona part de la temporada.

tracking