Diari Més

Al Nàstic només li val guanyar a la primera gran final de la temporada

Els grana reben el Castellón al Nou Estadi Costa Daurada amb l'objectiu de mantenir vives les opcions d'entrar al 'play-off'

Edgar Hernández va ser l'autor de l'únic gol del Nàstic de l'empat al Castàlia a la primera volta.

Al Nàstic només li val guanyar a la primera gran final de la temporadaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona afronta aquest diumenge un dels partits més importants de la temporada. Després de la mala dinàmica de quatre partits sense guanyar, els grana disputen contra el Castellón la primera gran final de la temporada, i, en cas de no guanyar, podria arribar a ser l'última.

Els afers del destí han permès als de Raúl Agné mantenir vives les opcions de play-off. Tot i la derrota de la setmana passada, es troben a un punt de la cinquena posició, precisament on està situat el conjunt orellut. Aquest serà un duel directe per les posicions d'ascens i al Nàstic només li val guanyar perquè un empat no els beneficiaria i una derrota podria significar el punt final. La realitat és que les sensacions no són bones. El nivell mostrat durant el partit contra el Linares no el pot tenir un equip que aspira per lluitar per l'ascens. Malgrat això, els grana segueixen a un punt i aquest diumenge podrien tenir la seva última oportunitat.

El Castellón arriba al Nou Estadi Costa Daurada amb gairebé la mateixa situació que el Nàstic. Encara que actualment són al play-off, acumulen dues derrotes i un empat en els últims tres partits. Els albinegres no podran comptar aquest diumenge amb dues de les seves referències, l'extrem Kialy Koné i el veterà Pablo Hernández, ja que van veure la cinquena targeta groga durant el darrer partit. Tot i això, encara guarden perills ofensius a través del seu màxim golejador, Mario Barco i de la parella titular, César Díaz i el capità David Cubillas. El que tampoc podrà estar sobre la gespa és el tècnic del Castellón, Sergi Escobar, qui també va veure la cinquena amonestació contra l'Alcoyano.

El Castellón és dels millors equips de la categoria fora de casa, on ha aconseguit sis victòries, tres empats i sis derrotes. Aquest diumenge no vindrà sol, s'espera que un grup d'aficionats acompanyin l'equip a Tarragona per reviure les antigues rivalitats històriques entre les dues entitats.

En aquest partit hi ha més en joc que només la lluita pel play-off, també es disputa el goal average entre Nàstic i Castellón. El partit d'anada va acabar amb empat a un, amb els grana incapaços de marcar l'1-2 contra un rival en inferioritat numèrica i amb 10 minuts de descompte. Tenint en compte la quantitat d'empats que poden haver per la part alta, els grana no poden perdre l'oportunitat de posar a favor seu el duel directe.

Raúl Agné arriba al partit només amb la baixa assegurada d'Aythami Artiles. El central es va lesionar i això deixa els grana amb només tres de disponibles, però amb Domingo i Quintanilla apercebuts, un factor que no afectarà aquest partit, perquè s'espera que retorni la parella Quintanilla-Trilles a l'eix i Pol Domingo al lateral dret, però que podria afectar els següents enfrontaments.

Un altre jugador que arrossega molèsties és Robert Simón. El badaloní va patir una sobrecàrrega muscular durant el partit contra el Sanluqueño i va acabar sent substituït. Tot i que va ser titular contra el Linares la darrera setmana, tampoc va acabar el partit. Malgrat això, s'espera que l'extrem grana estigui disponible contra el Castellón.

tracking