Diari Més

El Nàstic presenta una campanya de socis pels quatre partits que queden al Nou Estadi Costa Daurada

Els nous abonats gaudiran de preu de renovació la temporada vinent

Aficionats al Nou Estadi aquest passat diumenge.

Fins a 56 socis del Nàstic ja tenen l'entrada de CornellàGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona prepara una nova campanya de socis de cara als últims quatre partits de la temporada al Nou Estadi Costa Daurada. L'entitat ofereix a tots els nastiquers, que encara no són socis, de poder viure una recta final apassionant de Primera RFEF. Sota el lema de 4 partits, 4 finals, els grana presenten quines seran les últimes jornades:

  • J31, Nàstic – CD Castellón, diumenge 10/04 a les 17 h
  • J33, Nàstic – San Fernando CDI, divendres 22/04 a les 21 h
  • J35, Nàstic – RB Linense, diumenge 8/05 a les 17 h
  • J37, Nàstic – Sevilla Atlético, (dia i hora per determinar)

Tots els aficionats grana que vulguin formalitzar el seu carnet de soci per viure les 4 finals de la competició domèstica que acollirà el Nou Estadi Costa Daurada ja el poden formalitzar de manera presencial o també online. A més, tots els abonats en aquesta promoció gaudiran de preu de renovació la temporada vinent 2022-2023, independentment de la categoria on jugui l'equip.

Els preus dels abonaments són de 15 € a la Grada d'Animació, 25 € a les zones de Gol Nord o Gol Sud, 40 € a Preferent i 80 € a Tribuna.

L'horari de les oficines del Nou Estadi Costa Daurada és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i de 16 a 19 hores. Mentre que els dies de partit, des de dues hores abans de l'inici.

tracking