Diari Més

El Nàstic continua topant amb la mateixa pedra: la falta de gol

Els davanters grana només sumen 10 de les 28 dianes que ha aconseguit l'equip aquesta temporada

Dani Romera va arribar al mercat d'hivern i només ha aconseguit una diana en dotze partits.

El Nàstic continua topant amb la mateixa pedra: la falta de golNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona arriba al moment de la por amb molts dubtes. La derrota contra el Linares va certificar que els darrers tres empats consecutius van ser l'inici d'una nova ratxa negativa de resultats que pot deixar l'equip sense opcions de participar al play-off. De fet, això es podria culminar ben aviat, amb una nova derrota aquest diumenge contra el Castellón. Amb les ensopegades ha tornat a sortir a la llum un vell defecte que el Nàstic ha arrossegat tota la temporada: no hi ha manera de fer gol.

Raúl Agné ho repeteix des de fa unes setmanes en rodes de premsa, a aquest Nàstic li costa fer gol. Aquest mantra ha acompanyat els grana des de l'inici de la lliga i es creia que s'havia resolt al mercat d'hivern amb la incorporació de dues puntes, Romera i Becerra.

La realitat, però, ha demostrat que el Nàstic no ha evolucionat en aquest aspecte. Els grana han fet 28 gols aquesta temporada, entren entre els cinc equips que menys marquen i, si es compara l'equip amb la resta de competidors pel play-off, el conjunt de Raúl Agné està entre 4 gols per sota del Castellón, el que menys té, i 19 menys que Real Madrid Castilla, el més golejador.

Tot i els gols, el problema arriba sobretot per la falta de pólvora de l'equip. Els davanters grana només han anotat 10 dianes. Pablo, Carbia i Edgar sumen tres gols cadascun i Dani Romera només ha marcat un.

L'últim en aconseguir-ho va ser Pablo el passat mes de febrer, quan el Nàstic va empatar a 1 contra l'Atlético Baleares. Edgar i Carbia, en canvi, no foraden la porteria rival des del mes d'octubre, en plena bona ratxa grana. Romera s'ha estrenat amb la samarreta grana, i va ser durant el partit contra l'Algeciras. Becerra va arribar l'últim dia de mercat com a recanvi de Pedro Martín, però el colombià tampoc ha estat capaç d'estrenar-se en les poques oportunitats que ha tingut sobre la gespa. De fet, el darrer dissabte va tenir una de les millors oportunitats de fer-ho, amb un remat de cap tot sol dins de l'àrea rival, però el va desaprofitar.

El Nàstic té cinc puntes per dues posicions, i en els darrers partits Agné ha provat diferents combinacions entre ells, però encara no ha donat amb la tecla. Contra el Villarreal B, el tècnic va provar amb Romera i Carbia, apostant per la velocitat en comptes de l'altura. Durant el partit contra el Sanluqueño, Edgar Hernández va tornar a la titularitat acompanyant a Dani Romera i, finalment, contra el Linares, Pablo Fernández i Fran Carbia van ser els escollits, deixant a Romera a la banqueta.

En el moment de la por, els de Raúl Agné han de despertar definitivament el seu poder ofensiu, no poden dependre eternament de les genialitats de Bonilla, actual pitxitxi, sinó que els davanters han de fer un pas endavant. El Nàstic és a un punt del play-off, però la imatge del darrer partit no dona esperances de poder assolir l'objectiu. Els grana hauran de millorar començant pel gol.

tracking