Diari Més

Més de 1.900 nens es disputaran el Mundialito a Cambrils del 10 al 16 d'abril

A causa de la situació sanitària, l'organització ha optat per no celebrar la cerimònia d'inauguració

Presentació del Mundialito 2022.

Més de 1.900 nens es disputaran el Mundialito a Cambrils del 10 al 16 d'abrilAjuntament Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cambrils tornarà a ser la seu del Mundialito de futbol infantil del 10 al 16 d'abril, després dos anys sense torneig a causa de la pandèmia. La 27 edició del campionat internacional reunirà més de 1.900 jugadors i jugadores d'entre 6 i 13 anys d'un centenar d'equips procedents d'Estats Units, Mèxic, Canadà, Romania, Itàlia, Noruega, Marroc, Espanya o França, entre altres.

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein; la regidora d'Esports, Natàlia Pleguezuelos; la regidora de Turisme, Yolanda Burgos; la directora general del Mundialito, Nilda Gutiérrez, i el director esportiu, Ricardo Godoy, han presentat el torneig.

Està previst que el 8 d'abril arribinla majoria de delegacions a la Costa Daurada i Cambrils i que les competicions de totes les categories comencin el dia 10 d'abril.Els dies 15 i 16 d'abril se celebraran les finals i la cerimònia de cloenda.

Acausa de la situació sanitària, l'organització ha optat per no celebrar la cerimònia d'inauguració, prioritzant el benestar i la salut dels jugadors. Per aquest motiu, els i les participants es podran fer test i PCR per garantir el correcte funcionament de l'esdeveniment.

Alguns dels clubs que ja han confirmat la seva participació són l'Atlético de Madrid, València, Llevant, FC Barcelona, Málaga CF, RC Espanyol, Juventus, Milan AC, Girona CF, Club Amèrica i altres equips de l'entorn, com l'UCF Cambrils, que participa i col·labora activament en el torneig.Els partits es podran veureen directe per streaming a través del web TV i per Esport3.

L'Ajuntament deCambrils,ha signat un nou conveni de col·laboració amb el Mundialito per quatre anys més. La regidora d'Esports, Natàlia Pleguezuelos, ha afirmat que Cambrils és un referent de turisme esportiu i ha recordat que aquesta Setmana Santa Cambrils també acull una nova edició del Torneig de Bàsquet TGN-Cambrils amb més de 900 jugadorsd'arreu de l'estat iel campionat de Balls Esportius, amb més de mil esportistes de 30 països diferents. Per aquest motiu, des del consistori preveuen una ocupació d'entre el 80 i el 90% i aquests esdeveniments representaran vora el 70-75% de l'ocupació total.

tracking