Diari Més

El Nàstic té a Linares una nova oportunitat per tornar al 'play-off'

Raúl Agné podrà comptar de nou amb Trilles i Quintanilla i avaluarà la disponibilitat de Manu García a l'últim moment

El davanter Pablo Fernández va marcar un dels gols del Nàstic en un partit de la primera volta.

El Nàstic té a Linares una nova oportunitat per tornar al 'play-off'Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona tindrà demà una nova oportunitat per entrar al play-off contra el Linares Deportivo. Malgrat que els grana acumulen nou jornades consecutives sense conèixer la derrota, els darrers tres empats han deixat un gust amarg, sobretot contra el Costa Brava i l'Atlético Sanluqueño al Nou Estadi Costa Daurada. Els grana volen retrobar-se amb la victòria i, a més, sumant un nou triomf fora de casa on només han aconseguit guanyar a equips filials. No és la primera vegada que el Nàstic visita el Linarejos. Aquesta temporada han disputat dos duels, un al Nou Estadi amb victòria grana i l'altre en terres andaluses en un partit de Copa del Rei. El Nàstic de llavors va sortir derrotat per penals en un partit on van tenir les seves ocasions i domini per guanyar, i també opcions per perdre. Gonzi va jugar aquell duel i va ser l'heroi que va aturar el penal que va permetre el Nàstic arribar a la pròrroga. El porter té les seves paperetes per tornar a jugar a Linarejos. Manu García viatjarà i no es decidirà fins a l'últim moment si estarà llest de cara al partit o no.

Amb Gonzi o amb Manu, el Nàstic no viurà el mateix partit que va viure en la primera volta, amb un Linares que no passava pels seus millors moments, ni com el duel de Copa del Rei. L'equip entrenat per Alberto González arriba al matx sumant quatre jornades consecutives sense perdre, les dues últimes, com el Nàstic, amb empat. De fet, l'últim duel va ser el passat dimecres contra el Sanluqueño, així que els andalusos jugaran dos partits en quatre dies, un punt a favor pels grana, que arriben més descansats.

El Nàstic necessita guanyar i fora de casa sempre és complicat. Els grana només han sumat els tres punts a camps de filials, com el Betis Deportivo i el Barça B, el nou repte grana serà Linarejos, un estadi on fa unes setmanes el Linares va aconseguir batre l'Andorra, un dels candidats a l'ascens directe del grup.

Els grana poden d'esperar del Linares un equip molt vertical, que genera ocasions amb poques passades i que centra el seu perill amb els seus extrems. Cristian Carracedo i Fran Carnicer són el poder ofensiu dels andalusos. Dos jugadors que generen ocasions per al seu davanter referència, Etxaniz, que amb vuit gols és el pitxitxi de l'equip. El Linares, com el Nàstic, també va pescar jugadors de l'Extremadura aquest mercat d'hivern. Van fitxar en Nacho Copete, un davanter centre que també pot jugar per la banda i també ha ajudat a ampliar el poder ofensiu dels locals.

Raúl Agné arribarà a l'encontre amb només el dubte de Manu García a la porteria. Álex Quintanilla i Marc Trilles estarien de tornada a l'eix de la defensa. A la davantera, Pablo Fernández podria retornar a la titularitat després del partit que va quallar contra el Sanluqueño amb la intenció de repetir el gol que va poder marcar al partit d'anada.

tracking