Diari Més

Raúl Agné: «Queden nou finals i, si trobem la millor versió, tindrem molt bones opcions»

El tècnic grana va assegurar que «hi haurà moltes bufetades fins a final de temporada» i que «la maduresa de cada equip marcarà els resultats»

Raül Agné i Dani Vidal durant el partit.

Raúl AgnéGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic de Tarragona, Raúl Agné, ha parlat en la roda de premsa prèvia al Nàstic-Linares. El tècnic grana ha destacat que «queden nou finals» i que el partit contra el Linares no s'assemblarà gaire als dos que hem pogut veure aquesta temporada, el primer a Copa del Rei on el Nàstic va caure derrotat per penals i el segon amb victòria grana al Nou Estadi: «Espero un partit molt intens contra un bon equip que l'any passat va quedar campió del seu grup a Segona B amb l'entrenador que té ara. Ha millorat molt, juga bé i és molt vertical. Encara que a la copa vam ser superiors que ells, espero un duel molt competit, però, si trobem la nostra millor versió, tindrem molt bones opcions de guanyar».

El Linares Deportivo jugarà el seu segon duel de la setmana, després d'empatar a casa contra el Sanluqueño el passat dimecres. Serà el segon duel en quatre dies, però el tècnic grana no creu que el cansament acumulat afecti el partit de dissabte: «Crec que la il·lusió i la motivació ha de superar cada tipus de cansament. Ells tenen una bona forma física i mental i no crec que els hi afecti, sobretot jugant a casa seva els dos parits». A més, el tècnic grana ha destacat que «l'entrenador del Linares va deixar a la banqueta a cinc jugadors importants que segurament seran contra nosaltres el dissabte».

El Nàstic ja es troba en la fase final de la lliga i cada partit és molt important a la lluita per entrar al 'play-off', i més quan hi ha tanta competició. Agné ha mencionat que «entrem al moment de la por, i ara s'ha sumat un nou rival que és el Real Madrid Castilla, que ja deia que eren candidats. Fins a final de temporada hi haurà moltes bufetades i és el moment que la maduresa de cada equip compta i és important saber jugar amb estratègies de resultats, quins convé més i quins menys». Agné no vol pensar en el 'play-off': «Queden nou finals i no pot entrar la por de pensar en el 'play-off' o la promoció, queda un partit, el de dissabte, i així haurà de ser fins al final».

El tècnic grana també ha ampliat informació dels jugadors lesionats. «Quintanilla m'ha donat l'OK i el Manu té bona pinta, però esperarem dos dies per decidir-ho. La bona notícia és que no hi va haver trencament, confio que arribi al partit, però ell serà qui tingui l'última paraula».

tracking