Diari Més

Alerta groga del Nàstic a Linares: quatre jugadors estan apercebuts

Raúl Agné podria perdre jugadors importants de cara el partit contra el Castellón de la setmana vinent

Pedro del Campo és un dels jugadors apercebuts i la seva absència afectaria l'esquema grana.

Alerta groga del Nàstic a Linares: quatre jugadors estan apercebutsNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic afronta aquest dissabte contra el Linares un partit crucial per les seves aspiracions. No només necessita la victòria per continuar lluitant per les posicions de play-off, sinó que Agné haurà de tenir en compte que té fins a quatre jugadors importants apercebuts de sanció. Els grana es troben en el tram final de la lliga i cada partit és molt important, però si s'ha d'escollir entre els que més rellevància tenen, el partit contra el Castellón de la setmana que ve destaca per ser un duel contra un rival directe per la part alta. Pedro del Campo, Pol Domingo, Fran Carbia i Álex Quintanilla aniran al Municipal de Linarejos amb quatre targetes grogues, una més i es queden sense disputar el partit de la setmana vinent al Nou Estadi Costa Daurada.

No tot són males notícies per Raúl Agné, el tècnic grana recuperarà a Marc Trilles de cara al partit contra el Linares després de complir el partit de sanció i probablement també podrà comptar amb Álex Quintanilla. El defensa basc ha tornat als entrenaments grupals aquesta setmana i, si continua evolucionant favorablement, estarà llest per tornar a formar el mur grana amb Trilles aquest dissabte. Aquest retorn podria ser efímer si veu una targeta groga. Quintanilla es va lesionar contra el Costa Brava i en el moment de la substitució va intentar perdre temps per veure la targeta, però els intents del defensa no van ser suficients per provocar l'àrbitre.

Pedro del Campo és el jugador imprescindible al mig del camp. Ell és la peça que fa moure el mecanisme ofensiu grana i la seva absència afectaria l'equip. El de Figueres fa onze partits que està apercebut, l'última groga la va veure contra l'Albacete, el primer partit del 2022. Tot i que, com es veu, no és habitual que el sancionin, una targeta podria arribar en el pitjor moment.

El cas de Pol Domingo és gairebé similar. El jugador grana va complir el passat cap de setmana 50 partits oficials amb el primer equip i és que s'ha convertit en un important a l'eix defensiu, sobretot en el lateral dret. Tanmateix, la seva baixa podria ser més fàcil de substituir. De fet, Carlos Albarrán ja ho va fer el darrer duel quan Domingo va haver de jugar de central.

Finalment, Fran Carbia també està a una groga de la sanció, però la seva baixa afectaria menys a l'equip pel paper que li dona Agné en els últims duels, normalment des de la banqueta.

L'expedició grana sortirà demà cap a Linares per preparar-se de cara al partit d'aquest dissabte. Raúl Agné decidirà llavors si Manu García acompanyarà els grana cap a terres andaluses o si es queda fora de la convocatòria.

tracking