Diari Més

Robert Simón es reivindica com una peça necessària en l'atac del Nàstic

L'extrem grana va tornar a mostrar la seva millor versió amb un gol i facilitant el tercer contra el Sanluqueño

Simón és el segon màxim golejador del Nàstic d'aquesta temporada amb quatre gols.

Robert Simón es reivindica com una peça necessària en l'atac del NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona pateix en la parcel·la ofensiva, més encara quan Robert Simón no està encertat. Aquesta realitat estadística la va comentar Raúl Agné en la roda de premsa posterior al partit de dissabte, un duel on, precisament, el que més va haver-hi van ser els gols. Robert Simón va ser el protagonista absolut de l'encontre amb un gol en els cinc primers minuts del partit i provocant el penal que va significar la remuntada grana. L'extrem grana feia setmanes que es trobava en el punt de mira. L'ex del Badalona no estava del tot encertat en els últims partits, es mostrava intermitent a la participació ofensiva i tou per banda dreta. Aquesta baixada de rendiment es va ressaltar quan Agné va decidir deixar-lo a la banqueta per decisió tècnica contra el Villarreal B, sumat a la declaració del tècnic al postpartit amb què evidenciava que Simón no estava en el seu millor moment.

L'extrem grana s'ha mostrat com una peça indispensable en els atacs grana. De fet, és el segon màxim golejador de l'equip amb quatre dianes, per darrere de Bonilla que en porta set. En el registre ofensiu, més enllà dels gols, les seves aportacions per banda dreta es tradueixen en ocasions de gol. El badaloní va ser clau en les victòries a casa del Betis Deportivo, el partit clau on va començar la bona ratxa grana, on va aconseguir un gol i una assistència i contra l'Algeciras, on la seva combinació per banda dreta amb Pol Domingo va acabar amb l'únic gol del partit. El darrer partit contra el Sanluqueño va dissipar els dubtes que rondaven al voltant de la baixada de nivell dels últims partits amb un gol de davanter murri, atent per caçar una pilota aïllada per un rebot, i provocant el penal que va significar la remuntada.

El Nàstic necessita la seva millor versió de cara al tram més important de la temporada i més tenint en compte que és l'única alternativa de Raúl Agné per la dreta. El suplent que cobreix la seva posició és Karim L'Koucha i la realitat és que el tècnic de Mequinensa no compta amb el jugador del planter. L'Koucha va pujar al primer equip el passat estiu, després de quallar una bona temporada amb la Pobla de Mafumet, i aquesta temporada només ha jugat setze minuts dividits en tres partits.

Agné va provar un onze alternatiu sense la presència de Simón, amb Nil a l'esquerra i Bonilla per la dreta. Aquesta variant no va sortir gens bé i el tècnic va donar entrada a l'extrem a la mitja part. Per aquest motiu és indispensable que el Simón de l'últim partit sigui el primer pas cap al retorn de la seva millor versió.

tracking