Diari Més

La RFEF actualitza el protocol covid que haurà de seguir el Nàstic

A partir d'aquesta setmana es realitzaran tests d'antígens cada quinze dies a tota la plantilla en comptes de setmanals

Pedro del Campo és la peça principal del mig del camp grana, si falla, sembla que el joc també.

El Nàstic és incapaç de guanyar un partit si el rival marca el primer golGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Real Federació Espanyola de Futbol ha actualitzat el protocol covid que afecta a totes les seves competicions, inclosa la Primera RFEF en la qual juga el Nàstic. La federació ha decidit que, tenint en compte la millora de la situació de la pandèmia, a partir d'aquesta setmana les mesures seran menys restrictives.

La principal novetat d'aquesta actualització arriba amb la periodicitat de la realització de tests d'antígens a la plantilla. A partir d'aquesta setmana els tests hauran de ser cada quinze dies fins a final d'aquesta temporada entre 72 i 48 hores abans del primer partit del període quinzenal. A partir d'ara, la RFEF, segons la nova estratègia del Ministeri de Sanitat, no considerarà que hi hagi contactes estrets dins de l'àmbit d'un equip de futbol.

En el cas que existeixin petits brots o positius per covid entre la plantilla, la RFEF ha actualitzat també la consideració a tenir en compte per ajornar partits de la competició. A partir d'aquesta setmana no s'ajornaran partits sempre que hi hagi el mínim de jugadors disponibles per disputar un encontre. Només es donarà el cas de suspendre un partit si s'han detectat i confirmat més casos de covid entre la plantilla que jugadors que puguin jugar.

tracking