Diari Més

Raúl Agné: «No es pot perdonar el 4-2 donant cops d'esperó a l'àrea»

El tècnic grana va marxar emprenyat d'un partit que s'havia remuntat i «estava guanyat»

Raúl Agné a la banqueta del Nàstic diumenge a la tarda.

Raúl Agné: «Al partit hi ha hagut tres gols i els hem fet tots nosaltres»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic grana,RaúlAgné, va marxar emprenyat del partit d'aquest dissabte després d'haver tornat a empatar per tercera vegada consecutiva.Agnéva lamentar sobretot les oportunitats de guanyar que tenien abans de rebre el gol de l'empat: «Avui amb molta diferència m'ha molestat més empatar, teníem el partit guanyat gràcies a la virtut de tot i fer una mala primera part, remuntar a la segona. Quan s'aconsegueix això i tens opcions del 4-2 no et pots deixar empatar».

El tècnic grana va assenyalar concretament una acció dins de l'àrea onBuylarealitza una passada d'esperó a l'àrea petita quan podria haver rematat a plaer: «No es pot perdonar el 4-2 donant cops d'esperó a l'àrea». El partit ha quedat marcat per la lesió deManuGarcía, tot i haver començat marcant, després de la lesió del porter tot va canviar, iAgnéva destacar que «la lesió deManuens ha alterat tot, el partit s'ha quedat fred, ells han tingut temps per respirar i en dues ocasions puntuals han fet dos gols».

Finalment, el tècnic també s'ha referit als tres jugadors lesionats, per part deManuGarcia, s'ha d'esperar que les proves descartin alguna lesió fibril·lar. Pel que fa a RobertSimón, l'extrem ha sortit amb una sobrecàrrega muscular mentre que la deJaviBonillaha sigut un ensurt, perquè segons el tècnic estava relacionada més al cansament.

tracking