Gerro d'aigua freda al Nou Estadi (3-3)

El Nàstic empata un partit que s'ha complicat més del compte amb un golàs del Sanluqueño a cinc minuts del final

Gerro d'aigua freda al Nou Estadi (3-3)Nàstic

El Nàstic ho torna a fer, empata contra elSanluqueñoi suma el tercer partit consecutiu sumant un punt en el duel amb més gols al Nou Estadi Costa Daurada aquesta temporada. Els grana s'han refet d'una primera part nefasta a partir de la lesió deManuGarcia i han remuntat el partit amb una molt bona segona part que s'ha quedat tacada pel golàs d'Alfonsoque donava l'empat final.

RaúlAgnéva tornar a modificar l'onze inicial per tornar a trobar la fórmula de la victòria. Alguns dels canvis han sigut forçats,Quintanillafinalment no ha arribat al cent per cent al partit i el tècnic ha decidit apostar per un eix defensiu gairebé inèdit aquesta temporada, format perAythamii Pol Domingo. Aquests dos jugadors només es vantrobara l'onze inicial en el partit de la primera voltacontrael San Fernando. A causa del moviment de Domingo,CarlosAlbarránha tornat a la titularitat en banda dreta, una posició que li vapisparel de la Pobla de Montornès aquesta temporada. L'altra sorpresaha sigut la presènciad'EdgarHernández a la punta d'atac al costat de Dani Romera. El davanter grana no era titular des del partit que es va lesionar, al desembre a casa del Cornellà. D'aquesta maneraRaúlAgnéva tornar a confiar en un jugador que tantes alegries li va donar la primera volta. Al lateral esquerre serà Joan Oriol, que s'ha enfrontat amb el seu germà,EduOriol, també titular amb elSanluqueño. El centre del camp el van formar la parella indispensable de Ribelles i Pedro delCampo, ambBonillade nou a la banda esquerra. L'aventura per la dreta deBonillacontra elVillarrealB no va sortir com voldria al tècnic grana i per aquest partit ha decidit tornar a confiar en RobertSimónen banda dreta.

La pilota va començar a rodar sobre la gespa i el Nàstic començava pressionant a l'atac. Una maniobra que es veu sovint en els partits i que va aconseguir la seva recompensa molt aviat. El primer avís anava per banda dreta, amb una jugada de RobertSimónque va acabar provocant una falta perillosa perfecta per una centrada. El Nàstic avisava i pocs minuts després la pressió va donar els seus fruits. Dani Romera va estar atent i quan els dos defenses delSanluqueñovan dubtar a l'hora de controlar una pilota, el davanter es va colar entre els dos i se la va emportar. Quan estava armant la cama per disparar a gol, un dels defensors el va tirar a terra, que ben podria haver sigut penal, però que no va importar perquè RobertSimónestava atent a la jugada i va engaltar la pilota per marcar el primer gol del partit. Tornava l'extrem grana quan el Nàstic més el necessitava, no fallava en la definició i va posar el marcador a favor ben d'hora, al minut 4. Aquest era un primer pas per reivindicar-se per RobertSimón, després de la seva absència a l'onze titular de l'últim partit.

El partit es posava cada vegada més grana, el Nàstic dominava l'esfèric sense gaires problemes, peròals deu minutsde partit va començar la mala sort.ManuGarcíava topar amb un atacant després d'una sortida per atrapar una centradaambles mans i va haver de ser atès. El joc es va reprendre amb ell sota els pals,peròpocs minutsdesprés no es va notar bé físicament iAgnéel va haver de substituir perGonzi. Els minuts que es van gastar atenent aManuvan calmar el partit a la seva represa,peròel Nàstic no va voler perdre l'estelaguanyadora i va tenir dues accions que ben podrien haver sigut el 2-0. La primera lavatenir Dani Romera. L'andalús va rebre una pilota dins de l'àrea gràcies a un toc d'esperó de gran qualitat d'Edgar Hernández,peròun defensa va blocar el remat. Pocs minuts després,Albarránva engaltar una centrada des de fora de l'àrea,peròno va poder trobar la comoditat del xut i el remat va sortir desviat.

Quan tot semblava que el partit seria tranquil, amb un segon gol en qualsevol moment, elSanluqueñova marcar el gol de l'empat. El mur defensiu grana començava a esquerdar-se,Gonziva intentar refusar una pilota,peròun migcampista delSanluqueñova estar atent i li va guanyar la partida aAtyhami. El jugador va filtrar la pilota a un davanter que va xutar a porta,peròGonziva aturar el remat i la mala fortuna va concedir el refús a Navarro, que no va fallar i va marcar l'empat amb la porteria buida. El gol va ser un gerro d'aigua freda per al Nàstic i això es va traslladar en el joc. Els grana estaven més imprecisos i, tres minuts després del primer gol, Joan Oriol va fallar quan intentava treure's de sobre la pilota i li va regalar l'esfèric a ToniGarcía.L'atacantvisitant a rematar a porteria amb la fortunaqueel xut va rebotar amb un defensor, fet que va despistar aGonzii va acabar resultantl'1-2. Aquest segon gol va acabar de deixar estabornit als grana que van haver de patir fins que l'àrbitre va xiular la mitja part.

Alguna cosa havia de canviar per fer reaccionar al Nàstic a la segona meitat iAgnéva moure banqueta, donant entrada aBuylai Pablo per tornar el domini al mig del camp. El Nàstic va millorar i això es va traduiren ocasionsde gol. Primer la va tenir Dani Romera amb un remat de cap a l'àrea petita. El davanter grana va tenir la mala fortuna d'enviar la pilota justament a les mans del porter. Aquesta no va ser l'única,Bonillava generar una ocasiómarcade la casa intentant un gol olímpic des del córner, però el remat va acabar estavellant-se amb el pal. El Nàstic es trobava còmode sobre la gespa,peròelSanluqueñova tenir la seva oportunitat d'ampliar distàncies,peròGonzi, imperial, va aturar el remat amb un cop de puny.

Aquest ensurt no va ser suficient per desequilibrar al Nàstic i a la jugada següent Joan Oriol va empatar el partit amb un autèntic golàs. El cambrilenc va engaltar una centradatal comli venia des del frontal esquerre i vaenviarla pilota a l'escaire. Els grana empataven el partit, tornaven a somriure i feien un pas endavant en el seu joc.Poc a pocels grana s'apropaven a l'àrea rival i el perill es va recompensar amb un penal a favor del Nàstic. Després d'una jugada rocambolesca, amb tres accions diferents que podrien ser penal, dues caigudes dins de l'àrea, va ser la tercera, quan un defensor va tirar a terra amb una forta entrada a RobertSimóni l'àrbitre nova dubtar.Bonilla, l'encarregat dels penals, no va fallar i va marcar el 3-2. El Nàstic havia remuntat un partit que s'havia posat molt difícil a la primera meitat i tot indicava que podrien arribar més gols encara. Dues jugades posteriors protagonitzades perBuylapodrien haver acabat dins, però l'encert no estava de cara al jugador grana. A cinc minuts del final, el Nàstic va rebre un nou gerro d'aigua freda. Si Joan Oriol va empatar el partit amb un golàs,Alfonso, delSanluqueño, va tornar a empatar el duel amb un altre golàs des d'una posició molt similar a la de Joan Oriol. El punta rival va rematar amb potència i això vasorprendreGonzi.

El domini del partit canviava de nou i elSanluqueñoben podria haver marcat el gol de la victòria durant els minuts de descompte.Canillasva fer una jugada maratoniana, marxant de tres defensors per plantar-se davant deGonzi, però el porter, una vegada més, va salvar un punt aturant el remat. El Nàstic torna a punxar i les opcions de play-off queden cada vegada més lluny.