Diari Més

El Nàstic necessita tornar a guanyar en l'estrena del Nou Estadi Costa Daurada

El Atlético Sanluqueño arriba a Tarragona en plena lluita per sortir del descens amb l'amenaça de Pedro Martín a la davantera

Una acció de l'enfrontament, que va resultar molt disputat des del principi fins al final i, l'empat, va ser el resultat més just.

L'1x1 de l'Atlético Sanluqueño-NàsticAtlético Sanluqueño

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona necessita tornar a sumar de tres en tres si vol continuar enganxat a la lluita per entrar al play-off. Raúl Agné va destacar en la roda de premsa posterior al Villarreal B que a partir d'aquest partit començava el tram final de la lliga. Queden deu partits i els punts que es disputin al Nou Estadi Costa Daurada s'han de quedar a Tarragona sense falta, i més si es juguen contra equips inferiors a la classificació.

L'Atlético Sanluqueño arriba al partit de demà després de tres duels sense aconseguir la victòria. Els andalusos també encaren aquest tram final de la lliga al màxim perquè es juguen el descens de la categoria. De moment, són setzens a la classificació i marquen el llindar del descens amb un partit menys. Els de Sanlúcar de Barrameda no tenen la millor de les ratxes aquesta segona volta, han perdut cinc partits, han empatat dos i només han aconseguit guanyar-ne dos. Tot i això, amb un partit encara per disputar, els entrenats per Manolo Sanlúcar tenen l'oportunitat de sortir de la part baixa, això els fa més perillosos.

El seu perill ofensiu és una cara molt coneguda a Tarragona. Pedro Martín, va marxar cedit a l'equip andalús el darrer mercat d'hivern. Ell va ser el protagonista en les dues úniques victòries d'aquest segon tram de la lliga, amb una assistència en el triomf a domicili contra el Sevilla Atlético i marcant el gol que va donar la victòria a casa contra l'Atlético Baleares. Malgrat que en els darrers partits no ha tingut la presència que l'equip li demanava, s'ha de tenir en compte la motivació extra que serà competir al Nou Estadi amb la samarreta visitant. El jugador encara forma part del club, però dissabte tindrà la seva oportunitat personal de fer-se valer.

L'altre jugador a destacar és Edu Oriol. El germà bessó de Joan Oriol és el segon màxim golejador de l'equip amb quatre dianes i és tot un perill per banda dreta, però en els últims duels ha perdut protagonisme. L'altre jugador a tenir en compte és el mitjapunta Toni García, actual pitxitxi de l'equip i cal destacar també l'històric jugador Dani Güiza, que als seus 41 anys encara segueix al peu del canó aportant perill de revulsiu.

El Nàstic de Raúl Agné afrontarà el partit amb la baixa de Marc Trilles, que està sancionat, i la possible absència d'Álex Quintanilla. El basc ha estat realitzant exercicis de recuperació a banda per poder tornar a ser sobre la gespa, però, si no hi ha sorpresa, és poc probable que pugui arribar a dissabte. D'aquesta manera el tècnic grana haurà de remodelar la defensa, Pol Domingo podria arribar de central i Albarrán recuperaria la titularitat al lateral dret.

Els altres dubtes venen a la part ofensiva. Agné va decidir deixar a la banqueta Robert Simón en l'anterior partit per «falta de frescor» i aquest dissabte es veurà si el toc d'atenció ha fet millorar l'extrem grana, molt important als onzes fins ara. També caldrà veure qui acompanyarà Romera en punta d'atac, i si tornarà Pablo o apostarà de nou per Carbia.

tracking