Diari Més

Alerta defensiva: Agné haurà de canviar la parella titular de centrals

Marc Trilles va veure la cinquena targeta groga contra el Villarreal B i Quintanilla és dubte per lesió

La porteria de Manu García va tornar a quedar-se a zero contra el Villarreal B amb Aythami i Trilles.

Alerta defensiva: Agné haurà de canviar la parella titular de centralsNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Raúl Agné haurà de tornar a canviar de manera sobtada aquest dissabte en el partit contra el Sanluqueño. El baluard defensiu, la parella que ha conformat el mur grana que ha sigut el punt de partida de la ratxa d'imbatibilitat que encara mantenen els grana, estarà de baixa.

Marc Trilles va veure la que va ser la cinquena targeta groga i, per aquest motiu, es perdrà el duel contra l'Atlético Sanluqueño. L'altre membre indiscutible a l'eix de la defensa és Álex Quintanilla i, el basc, continua recuperant-se de la seva lesió. Tot i que l'evolució marcarà la seva disponibilitat, és molt probable que no estigui disponible.

El defensa basc ja es va perdre el partit contra el Villarreal B, i Agné va optar per alinear de nou Aythami de titular. Aquest canvi no es va notar a nivell de resultat, la porteria de Manu García va acabar a zero un partit més i la defensa grana va suprimir amb èxit la davantera més golejadora de la categoria.

Ara, amb la suma de la baixa de Marc Trilles, Agné haurà de tornar a canviar l'eix defensiu i a posar sobre la gespa una parella que només s'ha vist una vegada aquesta temporada: la d'Aythami i Pol Domingo. L'opció més lògica és aquesta i tornar la titularitat a Albarrán al lateral dret

És complicat veure aquesta temporada Pol Domingo fora de la banda dreta. El de la Pobla de Montornès és central, però aquesta temporada està pletòric en banda dreta, mostrant la solidesa defensiva i millorant en l'aspecte ofensiu, una qualitat que no s'ha pogut veure en aquests últims dos partits. L'última vegada que es va veure aquesta parella de centrals va ser a casa del San Fernando, a la primera volta. Un partit que va acabar amb derrota del conjunt grana per 2-0, no va ser un dels millors duels del Nàstic a nivell general. També es va poder veure als dos centrals junts contra el Sevilla Atlético després que Marc Trilles hagués de ser substituït per lesió, un partit que va acabar amb 0-0.

Els dos centrals tindran el repte d'aturar l'ofensiva del Sanluqueño i, en particular, a Pedro Martín. El davanter grana va ser cedit a l'equip andalús aquest mercat d'hivern i, fins al moment, ha marcat un gol i ha fet una assistència en els sis partits que ha disputat, cinc d'ells, com a titular. Aquest cap de setmana, amb motivació extra de jugar contra els seus excompanys, posarà a prova el mur defensiu grana i si la nova parella podrà mantenir la solidesa defensiva tan característica del Nàstic de la segona volta de Primera RFEF.

Els canvis a l'eix de la defensa no són un problema que preocupi massa a Agné. El tècnic va assegurar que confia plenament en els seus quatre defensors i va dir que tots ells tenen capacitat de ser titulars. Sigui amb la parella d'Álex Quintanilla amb Marc Trilles o amb Aythami de titular, la realitat és que el Nàstic només ha encaixat dos gols en els últims set partits i la ratxa d'imbatibilitat es manté des de la victòria al camp del Betis Deportivo.

tracking