Diari Més

El Nàstic manté les opcions i es queda a un triomf de tornar al 'play-off'

Les punxades de San Fernando i Castellón fan que l'empat contra el Villarreal B no hagi costat allunyar-se de la part alta

Jannick Buyla va tenir la millor oportunitat del partit contra el Villarreal B des de la frontal.

El Nàstic manté les opcions i es queda a un triomf de tornar al 'play-off'Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona manté les seves aspiracions intactes després dels resultats d'aquest cap de setmana. Les punxades del San Fernando i el Castellón fan que el play-off es quedi a la mateixa distància que la darrera jornada: a una victòria. Aquests resultats fan bo l'empat a casa del Villarreal B o, millor dit, anul·len el que podria haver sigut una ensopegada que hagués costat complicar-se molt la vida perquè els grana es podrien haver quedat a quatre punts.

En qualsevol altra situació, un empat al camp del segon classificat, aspirant a l'ascens directe i on només havien guanyat tres equips, seria un resultat positiu, però la punxada a casa contra el Costa Brava obligava sumar els tres punts a domicili i l'empat va ser insuficient. Els grana van realitzar un partit seriós el passat divendres, mantenint la seguretat defensiva contra els atacs del filial groguet. Era un partit de 0-1, clàssic del Nàstic guanyat des de la defensa, però l'àrbitre no va voler veure el penal que va rebre Carbia i els granes no van marcar les poques opcions clares de gol que van tenir, si Buyla hagués marcat la seva oportunitat, la més clara del partit, el panorama d'avui seria completament diferent.

Els resultats d'aquest cap de setmana han servit al Nàstic per a no quedar enrere en la lluita pel play-off, però, d'altra banda, també fa la sensació d'haver desaprofitat una bona oportunitat. El Castellón va perdre a casa contra el Linense i Alcoyano, San Fernando, Andorra i la resta d'equips de la lluita per l'ascens van empatar els seus duels directes, deixant al Nàstic, de nou, a tres punts del seu objectiu.

Comença la recta final

Raúl Agné ja ho va comentar en la roda de premsa posterior al partit contra el Villarreal B. Arrenca la recta final de la Primera RFEF i el nivell d'exigència és màxima. Queden deu jornades perquè s'acabi la temporada i el Nàstic de Tarragona no es pot permetre gaires ensopegades més. La mala ratxa que va travessar a finals de l'any passat i inicis d'aquest força als d'Agné a cedir els mínims punts possibles. Després de l'enfrontament contra un rival superior a la taula com va ser el Villarreal B, el Nàstic enceta dos partits consecutius a priori més assequibles. Aquest dissabte els grana reben l'Atlético Sanluqueño de Pedro Martín i el següent duel és a casa del Linares, noves oportunitats per a reenganxar-se al play-off mentre que els seus rivals juguen entre ells.

En aquests moments de competició, hi ha cinc equips que es troben a una victòria de diferència per ocupar la quarta i la cinquena posició, les últimes dues places del play-off que semblen disponibles, deixant de banda les tres primeres posicions, on l'Andorra, Villarreal B i Albacete presenten la seva lluita acarnissada particular per la primera posició, la que permet l'ascens directe a Segona Divisió A.

El Nàstic, actualment és vuitè i està empatat contra l'Algeciras en punts, però per sota per la diferència de gols.

Agné vol a tots a ple rendiment

A mesura que la competició arriba al seu final, l'exigència en aquesta creix i els jugadors han de respondre fent un pas endavant. Aquesta premissa la va deixar clara Raúl Agné després del duel contra el Villarreal, un partit on va sorprendre deixant a la banqueta a Robert Simón. El de Badalona era, fins aquell moment, el jugador indiscutible per banda dreta i només havia perdut la titularitat en un únic partit, però els últims duels es mostrava intermitent en el joc i molt lluny del nivell que havia demostrat aquesta temporada. En paraules del tècnic grana, Robert Simón «havia perdut la frescor» després d'acumular tants minuts sense descans i, de la mateixa manera, també va mencionar a Edgar, però aquesta vegada assenyalant que el jugador ha de tornar a recuperar el nivell que va tenir abans de lesionar-se.

El Nàstic va tornar a deixar la porteria a zero després de set partits consecutius marcant i els fantasmes de la pólvora mullada van aparèixer. Els grana han de fer bo del tot l'empat contra el Villarreal amb una victòria contra el Sanluqueño aquest dissabte.

tracking