Diari Més

Raúl Agné:«Marxo emprenyat perquè podríem haver guanyat, el penal era clar»

El tècnic grana considera que «hem fet un partidàs, però no hem tingut encert»

Raül Agné i Dani Vidal durant el partit.

Raúl AgnéGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic grana,RaúlAgné, va sortir emprenyat després de l'empat a casa delVillarrealB d'aquest divendres. «Marxo emprenyat perquè podríem haver guanyat. El penal és molt clar i hauria d'haver estat vermella», va mencionarAgné.

Segons les paraulesdeltècnic, «hem fet un altre partidàs, però avui no hem tingut encert» a més que «si juguem així estarem a dalt. Ara entrem a la part decisiva del campionat, queden 30 punts per disputar i em fa estar més tranquil és com està l'equip».

El de Mequinensa va destacar el bon partit deFranCarbia, que va recuperar la titularitat i va protagonitzar la jugada polèmica del partit. «Elpenalés claríssim, accepto l'error de l'àrbitre, peròcondiciona molt el partit», vadescatarel tècnic grana.Agnétambé va comentar una de les sorpreses de l'onze, l'entrada de Nil perSimón. «El Robert està perdentfrescor, s'està menjanttots els minutsdes que vam començar la lliga i ara mateix necessitem la seva millor versió. En aquest tram decisiu hem d'estar tots al 100%», va destacar un tècnic grana que va tornar a destacar el partidàs de Dani Romera iFranCarbia.

Agnétambé va comentar la cinquena groga de Trilles, una baixa que, sumada a la deQuintanilla, serà important per la defensa grana, però que no li preocupa perquè «tenim tresgrans centralsmés Pol Domingo que juga de lateral, peròtambé pot ser a l'eix de la defensa, això no em preocupa».

El Nàstic deRaúlAgnées podria quedar amb aquest empat més lluny del play-off, depenent dels resultats dels seus rivals.

tracking