Diari Més

Empat insuficient (0-0)

El Nàstic no aconsegueix la victòria al camp del segon classificat tot i la clara ocasió de Buyla i s'allunya del 'play-off'

Pol Domingo lluitant la pilota.

Mitja part: El marcador es queda en empatVillarreal B

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona no aconsegueix guanyar al camp delVillarrealB tot i una bona segona meitat. Els deRaúlAngésumen un punt que és insuficient per les aspiracions granes i, depenent dels resultats del cap de setmana, el 'play-off' podria quedar encara més lluny.

RaúlAgnéha volgut sorprendre i canviar en aquest partit l'alineació que tant li ha funcionat en partits anteriors. Després de la punxada a casa contra el Costa Brava, el tècnic grana tenia clares les peces a tocar. La gran sorpresa ha arribat amb l'entrada de Nil a la banda esquerra iBonillaa la dreta, guanyant la titularitat a l'indiscutible RobertSimón. El de Badalona només s'havia quedat a la banqueta una vegada i en aquest partitAgnéha decidit deixar-lo de suplent per decisió tècnica. El mig del camp escollit no ha variat més,Bonillaa la dreta, Ribelles i Pedro delCampoa la medul·lar amb l'aparició de Nil a l'esquerra. La defensa grana ha hagut de canviar de manera forçada a causa de la lesió d'ÁlexQuintanilla. El basc es va lesionar en el darrer partit iAythamiArtilesha estat l'encarregat d'ocupar el seu lloc al costat de Trilles. Pol Domingo i Joan Oriol es van mantenir a banda dreta i esquerra respectivament. La davantera grana també és inèdita aquesta temporada. Dani Romera iFranCarbiacomparteixen per primera vegada la punta d'atac i el Nàstic, d'aquesta manera, es queda sense el jugador referència per baixar les pilotes.Agnéva decidir deixar a Edgar i Pablo a la banqueta a causa de les seves molèsties físiques.

La primera meitat el partit del Nàstic ha començat tal com estava el clima, aiguat. ElVillarrealB ha dominat la pilota durant els primers minuts i, fins i tot, ha tingutvàriesocasions per encetar el marcador. Tot i això, s'han vist espurnes de la pressió ofensiva que va mostrar l'equip contra el Barça B, però aquesta vegada no van resultar tan efectives. El filial groguet va mostrar la seva verticalitat i en qüestió de tres passades es plantava davant deManuGarcía. El porter grana s'ha mostrat segur en totes les ocasions que l'han arribat i Pol Domingo també ha destacat protegint la banda dreta, tot i tenir una targeta groga des de ben aviat. ElVillarrealcontinuava el setge a la porteria grana, primer amb Lozano amb un xut col·locat que atura l'arquer grana i desprésAythamirefusa un boncontraatac groguet.

La mala fortuna queia sobre elVillarrealque veia comIosifoves lesionava i havia de ser substituït i, minuts després, Lozano també va tenir molèsties. Amb aquestes accions, el Nàstic va aconseguir agafar la iniciativa del partit i,poc a poc, s'apropava a la porteria grana gràcies a jugades a pilota aturada. Nil no es trobava còmode per banda esquerra i no vaaconseguirsuperar el marcador, així que el perill grana es va concentrar per la dreta. PrimerFranCarbiava agafar el refús defensiu d'una centrada deBonillai ho va aprofitar per centrar a l'àrea, però ningú arriba a rematar. Minuts més tard, Dani Romera, a passada de Pedro delCampo, es colava dins de l'àrea i va provar el xut que, pressionat per tres rivals, va sortir per sobre de la porteria rival.

El Nàstic començava a despertar després dels primers minuts de domini local i a dos minuts del final de la primera meitat va arribar la jugada de la discòrdia.FranCarbias'endinsava a dins de l'àrea rival amb la pilota, lluitant amb el defensa local que, després d'una lluita on anava a guanyar la posició, el de Sant Pere i Sant Pau va caure a terra, però l'àrbitre no va voler veure el penal i va xiular falta en atac. Tot i les escomeses delVillarrealB a la primera meitat i les arribades granes, el partit va marxar al descans amb empat.

A l'inici de la segona meitat,RaúlAgnéha decidit moure banqueta i fa entrar RobertSimónper Nil. El barceloní ha recuperat la titularitat avui, però no ha aconseguit fer-se notar durant tota la primera meitat. Aquesta substitució va tenir rendiment immediat, el Nàstic ho va aprofitar per apropar-se a la porteria grana. Primer amb un nou remat de Romera que va sortir una mica escorat i després amb el mateixSimón, que va superar la seva marca per la dreta i va decidir un xut amb potència des de la frontal. El Nàstic havia millorat respecte al joc ofensiu que va mostrar la primera meitat, però encara no trobava la manera de foradar la porteria rival.

A mesura que els minuts passaven, els dos equips van intensificar les seves ofensives. Tant Nàstic comVillarrealvan tenir les seves opcions a porteria,peròningú va marcar. El Nàstic va tenir la seva triple ocasió,peròni Romera, ni DelCamponiSimónvan poder rematar a porteria una pilota que es passejava per l'àrea rival.

EntraBuyla

Agnévatornar a moure banqueta i, minuts després de fer entrar a Edgar, va introduir aJannickBuylaal terreny de joc. El de Guinea Equatorial va tenir el protagonisme tan bon punt va entrar i és que el migcampista va rebre una pilota a la frontal de l'àrea rival i, encara que estava tot sol, va rematar per sobre de la porteria el que podria haver sigut el primer gol del Nàstic. El Nàstic no es rendia i poc després, Joan Oriol va posar una centrada perillosa i, tot i que la pilota va creuar l'àrea petita, cap jugador va saber rematar-la. Tot just després d'aquesta ocasió, elVillarrealB va contestar amb un contraatac que també va acabar amb un remat que no va entrar per molt poc. La bogeria ofensiva no acabava aquí, Romera va sortir de nou al contraatac, però el xut va acabar a les mans deJorgensen.

Tots dos equips semblaven enfocats a guanyar el partit i, tot i que el Nàstic tenia més necessitat d'emportar-se els punts, les ocasions més clares les va tenir elVillarreal.Buylava tenir una nova ocasió que va enviar als núvols i el filial groguet dues ocasions clares de gol.

L'àrbitre va afegir sis minuts, però poc més va passar per fer moure l'empat del marcador. A l'últim minut, Jackson va caure dins de l'àrea i l'àrbitre va interpretar que s'havia llençat i el va expulsar amb doble groga. No quedava temps per més i el partit va arribar al final amb un empat insuficient.

tracking