Diari Més

El camí al 'play-off' del Nàstic implica enfonsar el submarí groguet

Els de Raúl Agné necessiten tornar a sumar tres punts contra un segon classificat amb més dubtes que en el partit al Nou Estadi

El davanter Pablo Fernández va donar la victòria al Nàstic en el partit de la primera volta.

El camí al 'play-off' del Nàstic implica enfonsar el submarí groguetGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona buscarà el camí per tornar a entrar al play-off avui contra el segon classificat, el Villarreal B. Visitar el camp d'un dels aspirants a ascendir de categoria sempre es preveu complicat, però el Nàstic té a favor seu la bona ratxa contra equips filials, on només han perdut un partit, i que els grana ja saben què és guanyar als groguets aquesta temporada.

Quan els de Miguel Álvarez van arribar al Nou Estadi durant la primera volta eren líders i el Nàstic els va batre en un partit seriós on van saber aguantar els embats ofensius del filial groguet i amb un bon joc des de la medul·lar. El Villarreal B de la segona volta no està mostrant el nivell aclaparador que es va veure durant les primeres jornades de la categoria. En aquesta segona part de la lliga, el filial groguet porta una ratxa negativa de cinc derrotes, dues victòries i un empat, destaca sobretot per ser incapaç de sumar punts contra rivals directes del play-off acumulant derrotes contra el San Fernando, Andorra, Albacete i Sabadell.

El Villarreal B només han puntuat aquesta segona volta amb un empat contra el Costa Brava i dues victòries contra el Betis Deportivo i l'UCAM Murcia, equips en posicions de descens. En aquest últim triomf, els groguets van mostrar les seves virtuts que els fan destacar com un equip molt perillós. El submarí groc és un equip amb molt bons jugadors de qualitat individual, com Iosifov i Arana a la parcel·la ofensiva, amb cinc i dotze gols respectivament, i amb Lozano al mig del camp, un jugador que destaca per la seva precisió a la pilota aturada. El que no arribarà al partit serà Jackson, un jugador amb molt de perill per banda dreta que va ser expulsat la darrera jornada.

Els groguets són un equip que, a diferència d'altres filials, es mantenen perillosos tot i anar per darrere al marcador. Contra l'UCAM Murcia van aconseguir remuntar el partit en el temps afegit. Tot i no estar en un dels seus millors moments de la temporada, no s'ha de menysprear a l'equip més golejador de tota la Primera RFEF. El Nàstic haurà de mostrar de nou la seva millor versió en defensa avui per aguantar el marcador i emportar-se els tres punts de Villarreal i mantenir la seva lluita al play-off. Agné té l'inconvenient de no poder comptar amb Álex Quintanilla, un dels baluards amb Marc Trilles de la rereguarda grana. El tècnic acabarà de valorar avui qui serà el seu substitut, un lloc que podria ocupar Aythami Artiles. De fet, el canari ja va substituir el basc a l'últim tram del partit contra el Costa Brava. Una segona opció podria ser l'entrada de Pol Domingo a l'eix de la defensa i incorporar Albarrán en banda dreta. Unes baixes d'última hora podrien ser les de Pablo Fernández i Edgar Hernández. Segons va mencionar Agné, els dos tenen petites molèsties, però el tècnic espera poder comptar amb ells en el partit.

tracking