Diari Més

Raúl Agné: «Serà un duel molt complicat, però contra els filials hem fet bons partits»

El tècnic grana ha mencionat que «la situació no és tan dramàtica com mesos enrere i l'equip sap que el camí és llarg i competit»

Raúl Agné a la banqueta del Nàstic diumenge a la tarda.

Raúl Agné: «Al partit hi ha hagut tres gols i els hem fet tots nosaltres»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador grana,RaúlAgné, ha mencionat en la roda de premsa prèvia al duel d'aquest divendres contra elVillarrealB que s'espera un duel «complicat» contra un dels equips més potents de la categoria que «té un perfil més similar al Barça B, però diferent. Ho basa tot en el joc, però és molt vertical com el seu primer equip».

El tècnic grana ha destacat que prefereix preparar partits contra rivals potents com és el cas del filial groguet perquè «són equips més reconeixibles. Té unhàndicap, qualsevol dels seus jugadors poden decantar el partit a favor seu,peròalhora el seu estil definit i això és millor per saber com actuar per frenar-los» cosa queAgnédestaca que és millor que «contra rivals que no s'espera d'on et sortiran o que es dediquen a defensar tots al darrere». El de Mequinensa defineix l'estil del filial groguet com «un equip amb molta qualitat individual que té bon joc per dintre i córrer per les bandes i que busquen el camí més curt per arribar a la porteria» i pensa que per frenar-los «s'ha d'aguantar la seva defensa. Si no ho fem bé, patirem molt, però si ho aconseguim i tenim bones transicions estarem més a prop de tenir un resultat positiu i jugar com el dia contra el Barça B».

D'altra banda, el Nàstic va sortir de la zona de 'play-off' després de l'empat contra el Costa Brava,peròAgnépensa que «no estem en una situació tan dramàtica com fa uns mesos. L'equip sap que el camí és llarg i molt competit». A més, el tècnic grana va destacar que «contra el Costa Brava vam estar malament en defensa i això feia molt que no passava,peròvam saber reaccionar i vam empatar un partit que potser mesos enrere haguéssim perdut».

Pel que fa a les baixes de cara el partit contra elVillarreal, el tècnic grana va ratificar l'absència deQuintanilla, que espera que el seu retorn no quedi molt lluny i també el dubte de Pablo Fernández i Edgar Hernández, que «tenen petites molèsties puntuals, són dubte, però esperem que arribin al partit».

tracking