Diari Més

Pàdel

Tonet Sans i Enric Sanmartí conquereixen la primera cita del Super Gran Slam 2022

El tarragoní va guanyar en Primera Masculina després de participar en el World Padel Tour

Enric Sanmartí i Tonet Sans després de guanyar la final.

Tonet Sans i Enric Sanmartí conquereixen la primera cita del Super Gran Slam 2022Federació Catalana de Pàdel

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El padelista tarragoní Tonet Sans i el seu company Enric Sanmartí es van proclamar campions de la primera cita Super Gran Slam de la temporada 2022 celebrat el passat diumenge a les instal·lacions del Club Pàdel i Tennis Mir de Barcelona.

El torneig el van disputar un total de 243 parelles i Tonet Sans es va alçar amb la victòria de la Primera masculina. La final enfrontava als campions davant de Roger Aromí i Ferran Insa. Un duel en què la parella Sanmartí-Sans es va imposar als seus rivals per un resultat de 6-3 i 6-4, adjudicant-se així el seu primer títol de Super Gran Slam de la temporada. Els vencedors han destacat que «ens hem adaptat a les condicions meteorològiques, fent el nostre joc, i tot i el canvi d'estratègia a l'inici del segon set dels nostres oponents, hem seguit la mateixa tònica que ens ha portat a aconseguir un triomf davant d'uns rivals molt durs».

Aquest era el següent torneig de Tonet després de participar en el Reus Open del World Padel Tour, on va quedar eliminat en les fases prèvies. Els següents passos del tarragoní passen per Doha i la nova parada del World Padel Tour.

tracking