Diari Més

Karate

L'Anella Mediterrània serà la seu del Campionat de Catalunya de Karate

Prop de 900 persones es donaran cita aquest dissabte al pavelló poliesportiu de Campclar

Imatge d'arxiu del campionat de 2021.

L'Anella Mediterrània serà al seu del Campionat de Catalunya de KarateAjuntament Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona serà la seu, aquest dissabte 5 de març, del Campionat de Catalunya de Karate Benjamí, Aleví, Infantil i Juvenil, que començarà a les 9 h al pavelló poliesportiu de Campclar, a l'Anella Mediterrània, i s'allargarà durant tota la jornada. La competició és classificable per al Campionat d'Espanya.

Prop de 900 persones es donaran cita a la instal·lació municipal entre esportistes de les quatre categories, equips tècnics i acompanyants. Els nois i noies que competiran seran aproximadament 300 i les edats van dels 6 als 7 anys en la categoria benjamina, de 8 a 9 en l'alevina, de 10 a 11 en la infantil i de 12 a 13 en la juvenil. A més, entre 500 i 600 persones acompanyaran els esportistes a la cita.

Aquest és el segon any consecutiu que Tarragona acull la competició, fet que, segons explica la consellera d'Esports de l'Ajuntament, María José López, «respon a l'aposta decidida de la Conselleria d'Esports i l'Ajuntament per l'esport base».

El Campionat de Catalunya de Karate Benjamí, Aleví, Infantil i Juvenil està organitzat per la Federació Catalana de Karate i el Karate Club Shuto i compta amb la col·laboració de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona.

tracking