Diari Més

Les Insubmises Reus preparen el seu debut oficial a la lliga de Roller Derby

Les reusenques jugaran contra l'equip gallec Galiza Team el dissabte

Imatge d'un partit amistós de les Insubmises de Reus.

Les Insubmises Reus preparen el seu debut oficial a la lliga de Roller DerbyCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ciutat de Reus viurà dissabte el primer partit oficial de la lliga deRollerDerby. LesInsubmisesde Reus s'enfrontaran aquest dissabte contra l'equip gallecGalizaTeamalPolilleugerMunicipal Cèlia Artiga.

L'equip reusenc debutaràa la lliga de l'Associació deRollerDerby d'Espanya a les 17:30. L'equip va començar a entrenar regularment el 2020 i va poder disputar un partit de la lliga anual d'ARDEl'any 2021, tot just abans que la pandèmia obligués a la cancel·lació de la temporada. Les ganxetes van guanyar el primer partit que van disputar contra lesNafarriorsRollerde Pamplona.

L'equip reusenc va celebrar el seu cinquè aniversari el passat mes d'octubre. Actualment, compta amb una vintena de jugadores, xifra rècord en anys.

ElRollerDerby és originari dels Estats Units i és majoritàriament femení. ElRollerDerby és un esport de patinatge i de contacte i enfronta a dos equips en una pista oval. Els dos equips seleccionen a un 'jammer' que ha de completar el recorregut les vegades que pugui per anar anotant punts. Les jugadores de l'equip del 'jammer' han d'ajudar a la seva jugadora bloquejant al rival i aquests l'hande tirar al terra.

tracking