Diari Més

Agné demana responsabilitat i autocrítica per al partit de diumenge contra el cuer

Dani Romera no ha entrenat aquest divendres i, fins dissabte, l'entrenador grana no sabrà si podrà comptar amb ell per a diumenge

Raúl Agné a la banqueta en el partit d'ahir al Nou Estadi.

Raúl Agné: «L'UCAM ha estat el millor el millor rival que ha passat per aquí amb diferència»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic s'enfronta diumenge contra el cuer de la categoria, el Betis Deportivo, en un partit crucial per al seu entrenador. Després de la derrota de dimecres contra el Andorra, Raül Agné està contra les cordes i necessita una victòria el diumenge per apagar el foc que es va encendre arran de l'última derrota. Per això ha demanat «responsabilitat i autocrítica». «Som jugadors i tècnics profesionals que representem a un club amb història com és el Nàstic. És normal que ens critiquin, hem d'acceptar la nostra responsabilitat i fer més del que hem fet fins ara», ha apuntat.

Preguntat per la pressió que representa el partit de diumenge, el tècnic grana ha dit que «si no aguantes la pressió i l'exigència, és que t'has equivocat de professió». «Si després de diumenge he d'agafar les maletes i marxar, ho faré, però jo encara crec en l'equip i en què podem millorar aquesta situació», ha afegit.Raül Agné ha parlat dels valors necessaris per remuntar: «esforç, gratitut, responsabilitat i dignitiat».

Pel que fa a Dani Romera, que es va lesionar en el darrer partit, avui no s'ha entrenat amb la resta de la plantilla i fins demà no se sabrà si podrà jugar diumenge contra el Betis Deportivo. Agné, però, espera poder comptar amb ell.

tracking