El Nàstic s'enfonsa al Nou Estadi (0-3)

Els granes signen un dels seus pitjors partits de la temporada davant un Andorra que ho ha tingut molt fàcil per fer una golejada

El debutant Víctor Valverde i Bonilla, en una acció del partit.

El Nàstic s'enfonsa al Nou Estadi (0-3)Gerard Martí

El Nàstic de Tarragona s'enfonsa i pateix una derrota humiliant davant l'Andorra. Els grana han realitzat un dels pitjors partits de la temporada, en un moment on es necessitava la victòria sota la tranquil·litat que donava jugar al Nou Estadi. Però la realitat ha estat que els grana no han tingut en cap moment una oportunitat per mantenir el ritme del partit i han patit una golejada merescuda davant d'un dels millors rivals que han passat per Tarragona.

Tot i el gran partit que es va fer el passat diumenge,RaúlAgnéha presentat un onze inicial amb canvis importants, un d'ells marcats per la lesió deCarlosAlbarrán. La gran sorpresa ha estat el retorn a la titularitat de PedroMartín, que ha estat la parella de Dani Romera a la davantera. El tècnic grana ha decidit donar continuïtat a Nil, que ha ocupat el lateral esquerre mentre que Joan Oriol s'ha encarregat de cobrir el lateral dret a banda canviada en comptes de Pol Domingo, qui sempre ho feia quanAlbarránno estava disponible. Uns canvis que no han funcionat en cap moment, amb un PedroMartínperdut sobre el terreny de joc isubstituïtal descans, i amb Joan Oriol i Nil superats per les bandes.

El partit s'ha posat complicatpelNàstic des de ben d'hora.Al cap de pocs minutsde joc l'Andorra ja es mostrava molt superior al Nàsticen l'àmbit dejoc.

Els d'EderSarabiacombinaven amb la pilota ipoc a pocs'apropaven a la porteria deManuGarcía. En una d'aquestes,Nietocontrolava una pilota dins de l'àrea petita i, enveure's envoltat perQuintanillaiAythamii sentir contacte, el davanter, murri, s'ha llençat. L'àrbitre no ha dubtat i ha considerat que la jugada era suficient per xiular un penal qüestionable a favor dels andorrans. Marc Fernández ha enganyat aManuGarcia i ha fet el primer. En aquest moment, el Nàstic s'ha trencat. El partit el controlava l'Andorra, i les coses no feien més que complicar-se. Al minut 17, Dani Romera ha notat molèsties i ha demanat el canvi.RaúlAgnéperdia la potència que era tenir Romera sobre el camp i ha provatde donarentrada aFranCarbia, però la realitat és que els grana no tenien res a fer sobre el terreny de joc.

L'Andorra continuava generant perill a través de jugades al primer toc i pilotes directes. El 0-2 l'ha certificat Aythami. El central ha pentinat una pilota per cedir-la aManuGarcia,peròla passada l'ha aprofitatNietoper posar un clau més al taüt grana. Un error clamorós del central canari que resulta inexplicable amb l'experiència que té. La cosa podia anar a pitjor, el Nàstic havia abaixat els braços iNietoha fet el tercer rematant un centre al primer pal.

El Nàstic n'ha tingut i una tot just abans de la mitja part, Pedro delCampofa una gran passada interior que agafarNil després d'una gran galopada per la banda, superant al defensor. El lateral s'ha plantat davant deRattii ha aconseguit una rematada per sobre del porter que es dirigia cap a la línia de gol.Peròquan es pensava que els grana foradarien la porteria rival d'una vegada per totes, ha aparegut PedroMartínque, en el seu intent de rematada, desviant, inexplicablement, una pilota que anava a dins.

Els granes marxaven totalment superats al descans, el marcador reflectia el que s'ha vist sobre la gespa, amb un Andorra molt superior i un Nàstic humilitat.

La segona part ha començat amb PedroMartína la banqueta.Agnél'ha substituït per Pablo Fernández després d'una més que dolenta primera meitat. El guiócontinuava sentde l'Andorra,peròel Nàstic ho intentava fent petites internades per les bandes que no generaven perill. Tot sortia malament, fins i tot les lesions. Nil ha estat substituït, tocat, per donar entrada aBonilla. Amb el sorià es buscaven les jugades a través dels centres i és per on el Nàstic ha aconseguit rematar a porteria,però tampoc era el dia per marcar, cap xut ha fet tremolar aRatti. Els minuts passaven i l'Andorra no eratanopressiu com a laprimerameitat, peròno els feia falta. Si volien generar perill, només necessitaven combinar quatre passades per plantar-se davant de la porteria grana. Fer gol semblava fàcil veient el seu joc.

Debuta Valverde

RaúlAgnéha fet un últim canvi i ha fet debutar a Víctor Valverde. El jugador del filial grana ha sortit amb totes les ganes dejugarun gran partit que semblava que no tenien la resta de jugadors sobre el terreny de joc. Uns nervis excessius que li han jugat una mala passada, amb el partit aturat ha empés a un jugador de l'Andorra desesperat per recuperar la pilota i l'àrbitre li ha tret la targeta groga.

El Nàstic intentava com podia entrar de nou en un partit on noparticipava des dels primers minuts de la primera part.PrimerhoprovavaFranCarbiaamb un remat a la mitja volta que va sortir per l'esquerra de la porteria rival, poc després Pablo Fernández rematava una centrada des del primer pal, però tampoc aconseguia dirigir el xut entre els tres pals. L'ocasió més clara del segon temps l'ha itngut l'Andorra, que amb una jugada al contraatac s'ha plantat a la frontal deManuGarcia i ha amenaçat amb el quart gol amb un xut potent que ha sortit per sobre de la porteria deManuGarcía.

Tot el que es podia veure de bo del Nàstic de Tarragona el passat partit, no va aparegut al Nou Estadi. L'imperial defensa, una de les millors de la categoria, s'ha quedat glaçada davant del potencial ofensiu de l'Andorra i, fins i tot, amb moments d'erradesimpròpiesde l'equip i de la categoria. El mig del camp perdut, no es podia fer amb la pilota ni tampoc impedir el joc de l'Andorra, no han vist l'esfèric en cap moment.

Una derrota contundent al Nou Estadi que resulta un cop molt dur per a un Nàstic quepoc a pocs'ha de preocupar més per les posicions de descens que per aspirar al play-off. El gol segueix sense arribar ni la virtut defensiva i, jugant com ho han fet, no hi ha cap manera d'assolir cap objectiu.