Diari Més

El Nàstic buscarà la primera victòria de l'any al Nou Estadi contra l'Andorra

Els d'Eder Sarabia són el segon equip més golejador de la categoria i posaran a prova la capacitat defensiva dels grana

L'Andorra és el tercer classificat empatat amb l'Atlético Baleares, que té dos partits menys.

El Nàstic buscarà la primera victòria de l'any al Nou Estadi contra l'AndorraFC Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona arrenca avui la segona volta tres dies després de l'empat al Municipal de la Línea contra el Linense. Els de Raúl Agné reben avui a l'Andorra d'Eder Sarabia al Nou Estadi a la recerca de la primera victòria d'aquest 2022. El problema està més que localitzat: el gol. Els dos partits disputats enguany han acabat amb empat a zero i el Nàstic demostra tant el seu punt fort com el feble. En l'àmbit defensiu, és el millor equip del grup amb només quinze gols encaixats, però al mateix temps és el quart pitjor atacant amb quinze dianes.

El fortí grana s'ha mostrat aquesta temporada com un dels camps més complicats a batre per a tots els rivals de la categoria i avui s'espera que sigui el moment ideal per tornar a somriure. L'Andorra no és un equip gens fàcil, és el tercer classificat de la categoria amb trenta-dos punts i la seva superioritat a la taula no és casualitat. Els andorrans són el segon equip de la categoria amb major potencial ofensiu, amb un total de trenta gols. Aquesta qualitat dels rivals posarà a prova la capacitat defensiva dels grana.

No s'ha d'oblidar que l'Andorra va batre els grana durant el partit de la primera volta. Els de Raúl Agné es trobaven en el moment més dolç, amb ple de victòries a casa i enganxats a la part alta de la classificació, però la visita al seu estadi va deixar un partit on els locals van ser clarament superiors i van guanyar amb un fàcil 2-0. Tot i això, els d'Eder Sarabia es troben aquest 2022 en la mateixa situació que el Nàstic, tampoc han aconseguit guanyar i arriben amb una ratxa negativa d'una derrota i un empat.

El potencial ofensiu dels andorrans està força dividit entre tota la plantilla, però Carlos Martínez és el màxim golejador amb sis dianes, seguit de Marc Fernández i Héctor Hevel. Aquest últim va ser un dels jugadors que van marcar durant el duel de la primera volta.

L'Andorra presenta un joc de toc on busquen superar al seu rival a través de les superioritats individuals durant els partits, amb bon potencial per les dues bandes, on els seus carrilers i extrems resulten especialment perillosos. Els d'Eder Sarabia són un equip molt perillós si el Nàstic abaixa la guàrdia. Si el seu rival permet que s'apoderin del control de la pilota, poden trencar el partit en qüestió de segons. El Linense, l'anterior rival del Nàstic, ho va provar de primera mà quan al desembre va perdre per 7-1 a l'Estadi Nacional d'Andorra.

Si els andorrans tenen un punt feble, és que els partits com a visitant no són el seu punt fort. Aquesta temporada tenen un balanç negatiu de quatre derrotes, tres empats i només dues victòries. Aquest problema sembla la tònica general de la categoria, però el Nàstic ho té accentuat.

Per aquest enfrontament Raúl Agné recuperarà a Ribelles, que torna després de la seva sanció i no podrà comptar amb Jannick Buyla, que avui juga el seu enfrontament de vuitens de final de la Copa Àfrica contra Malí a les 20.00 hores. Tampoc estarà disponible Edgar Hernández, que continua en fase de recuperació, ni Carlos Albarrán, que es va fer mal el passat diumenge i s'està estudiant l'abast de la seva lesió.

tracking