Diari Més

El gol esquiva al Nàstic (0-0)

Els granes no aconsegueixen foradar la porteria rival i marxen amb un empat que no satisfà ni a l'equip ni a l'afició

Debut d'Elías

Es reprèn el jocNàstic de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nou any, mateixa història. El gol continua sent el compte pendent dels grana que veuen com una vegada més no aconsegueixen una victòria merescuda per culpa de fallar en el més important del futbol, el gol. Els fitxatgesElíasPérez i Dani Romera, peticions deRaúlAgné, van debutar a l'onze inicial i el davanter, cedit per laPonferradina, va liderar les ocasions ofensives del conjunt grana. Aquestes van ser les principals novetats del tècnic a l'onze, però tot i que els granes van formular un bon partit i els debutants van destacar, la realitat és que el Nàstic va sumar un punt que no va satisfer a ningú.

Els dos conjunts van arribar aquest any amb moltes ganes de jugar a futbol, i això es va veure durant els primers minuts de la primera part. Ben aviat, tant el Nàstic com l'Albacete, s'han repartit la possessió. Els manxecs, líders, enllaçaven pilotes cap a la porteria grana,peròManuGarcíales aturava sense gaires problemes. La primera ocasió clara del partit la va tenir el Nàstic i, com no podria ser d'altra forma, la va protagonitzar un dels reforços estrella d'aquest mercat d'hivern, Dani Romera. Al minut sis, el davanter es va colar entre la defensa de l'Albacete i va aconseguir rematar una pilota des de l'àrea petita, forçant la intervenció de l'exgranaBernabé. Aquest era el primer avís del Nàstic i va representar la primera part del conjunt deRaúlAgné. Durant els primers quinze minuts, l'Albacete intentava controlar la pilota i generar jugades,peròes topava sempre amb la defensa grana. Ho intentava de córner amb un bon remat deDjeteial primer pal,peròManuGarcíaestava atent. Després d'això, la participació de l'actual líder es va reduir a contenir els embats del conjunt grana. A partir del minut vint de la primera meitat el partit es va transformar en un setge grana constant a la porteria de Bernabé.

El Nàstic es veia còmode a l'atac ipoc a pocs'anava apropant a l'àrea rival i generant perill. Dani Romera la va tenir de nou, en una jugada similar al primer remat,peròaquesta vegada no va poder empènyer una pilota a l'àrea petita que, amb una mica de col·laboració per part del davanter, hagués acabat dins de la porteria. L'Albacete intentava dir la seva,peròel Nàstic tallava ràpidament els seus intents i aprofitava per anar al contraatac. En una d'aquestes, RobertSimónva encendre el motor i va córrer des del mig del camp superant aJulioAlonso i va posar un centre que no va rematar Pablo Fernández per mil·límetres. El davanter grana es va mostrar actiu durant la primera meitat, lluitant a l'atac i, fins i tot, atent en defensa, baixant al suport i pispant alguna pilota al mig del camp.

La jugada més clara de la primera meitat va ser el gol anul·lat de Dani Romera al minut 30. Després d'una jugada lluitada dins de l'àrea de l'Albacete, la pilota va acabar als peus de Dani Romera que la va engaltar cap a dins de la porteria de Bernabé. Un xut excel·lent de l'atacant que va ser anul·lat per una falta prèvia per part de Ribelles, que va caure sobre un defensor del conjunt deRubénde la Barrera.

La segona meitat va començar amb la mateixa dinàmica que va acabar la primera, el Nàstic estava centrat a l'atac, sense deixar respirar al conjunt visitant. S'havia de fer gol com sigui, i així ho va entendre RobertSimón. La primera jugada de perill dels grana de la segona meitat la va iniciar Albarránamb un centre des de la dreta. Simón la va aconseguir rematar al primer pal amb el pit, però el xut va sortir per la dreta de la porteria de Bernabé. Aquesta energia del Nàstic es va aturar en sec després d'un quart d'hora de joc. En aquest moment el conjunt d'Agnées va començar a apagar i l'Albacete ho va aprofitar per convertir-se en el protagonista del partit. La possessió la va controlar el conjunt visitant i la pilota,poc a poc,s'anava apropant amb perill a l'àrea deManuGarcía. El primer avís el va fer Jordi Sánchez, que va finalitzar un contraatac de l'Albacete amb un bon remat,peròManuGarcíamostrava la seva seguretat atrapant l'esfèric.

EntraCarbia

L'Albaceteteniael control del partit, la possessió era seva,peròno les ocasions. Les més clares encara les va tenir el club Gimnàstic. Al minut seixantaAgnéva decidir moure banqueta i va treure aFranCarbia, pitxitxi grana, i aBonillaper Pablo iElíasPérez. Al de Sant Pere i Sant Pau només li van fer falta uns minuts per generar perill. El davanter, murri, es va colar entre els defenses i va rematar una pilota que en moltes ocasions seria gol segur,peròBernabé se la va trobar. Dani Romera va agafar el refús, però el seu xut va sortir desviat. L'Albacete continuava aproximant-se a l'àrea grana sense èxit fins que al minut setanta-quatre va passar la primera jugada de la discòrdia, un jugador manxec va caure dins de l'àrea i l'àrbitre va veure clarament que la jugada no valia la pena màxima. Minuts després, la mateixa jugada va tenir lloc a l'àrea rival. En aquest cas, la defensa manxega va llençar a terra aAythamiagafant-lo de la samarreta, un penal clar que l'àrbitre no va voler veure-ho.

Els minuts passaven i ni l'Albacete ni el Nàsticaconseguiengenerar ocasions de gol, per molt que el conjunt visitant tingués més la pilota,ManuGarcíamai va sentir massa perill. El conjunt grana no es vatrobarcòmode. Els d'Agnéno trobaven el joc que van assolir durant la primera meitat i, tot i els cinc minuts d'afegit, el marcador no es va moure.

Primer partit del Nàstic al Nou Estadi de l'any i tant l'equip com l'afició surten amb la sensació que s'han perdut dos punts. La defensa grana acompanya, un mur sòlid que va impedir finalitzar jugades a tot un líder, el joc ofensiu va sortir durant la primera meitat, amb un Dani Romera incisiu i un mig del camp ben centrat. Però el que segueix sense aparèixer és el gol, que continua esquivant al conjunt grana i ennegreix un bon partit que podria haver acabat amb victòria local perfectament.

FITXA TÈCNICA

Nàstic. Manu García, Carlos Albarrán, Quintanilla, Aythami, Joan Oriol, Javier Ribelles (Nil, 78'), Elías Pérez (Bonilla, 60), Pedro del Campo, Robert Simón, Dani Romera i Pablo Fernández (Fran Carbia, 60').

Albacete. Bernabé, Johannesson, Djetei, Boyomo, Julio Alonso, Sergi Garcia, Montes Arce, Fran Álvarez, Rubén Martínez (Marc Llinares, 85'), Manu Fuster i Jordi Sánchez (Dani González, 65', substituït per David del Pozo 88').

Gols. Sense gols.

Àrbitre. Alonso de Ena Wolf (aragonès). Va mostrar la targeta groga als locals Dani Romera, Ribelles, Aythami i Pedro del Campo; i al visitant Montes Arce.

Incidències. Partit disputat al Nou Estadi va acollir 3.461 espectadors.

tracking