Diari Més

Elías Pérez i Dani Romera podrán jugar aquest diumenge amb el Nàstic

El club ha donat de baixa a Fullana i espera la seva sortida en els propers dies

Elías Pérez amb la samarreta grana.

OFICIAL: Elías Pérez, nou reforç del NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic ha donat la baixa al migcampista balear Francesc Fullana el que significa que pot inscriure a les dues incorporacions d'aquest mercat d'hivern, el davanter Dani Romera i el migcampista Elías Pérez, que podrien debutar demà mateix contra l'Albacete si Raül Agné ho considera.

Després d'alliberar dues fitxes amb la sortida en forma de cessió de PolBallesterosal Badalonai la baixa de Fullana, el Nàstic ja téprousfitxes lliures per inscriure a Romera iElías.Ballesterosi Fullana s'uneixen al capítol de sortides aÓscarSanz, que també ha marxat cedit, en aquest cas a l'Ebro, iAleksanderCirkovic, que ha rescindit el seu contracte amb el club.

L'interior balear, de 32 anys, va arribar a Tarragona l'estiu de 2020, i ha aportat 2 gols i dues assistències a l'equip en 42 partits disputats. Fullana ha estat important en alguns trams de temporada, tant per Seligrat com pel mateix Agné, però mai ha acabat de mostrar el nivell que s'esperava d'ell. De moment, ja hi ha diversos equips de Primera RFEF atents als moviments del mallorquí.

tracking