Diari Més

Raúl Agné: «Hem sigut dominadors totals però la falta de gol ens ha penalitzat»

El tècnic de Mequinensa marxa empipat després que la millora del joc no hagi resultat amb victòria

Raúl Agné a la banqueta del Nàstic diumenge a la tarda.

Raúl Agné: «Al partit hi ha hagut tres gols i els hem fet tots nosaltres»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic,RaúlAgnés'ha mostrat empipat després d'una nova derrota a domicili, en aquest cas al camp del Costa Brava tot i dominar en el joc «hem sigut dominadors totals del partit, peròno ha pogut ser, la falta de gol ens ha penalitzat» i lamenta que «es repeteix la història de molts partits, nosaltres no podem guanyar de forma tan fàcil com ells».

Una de les poques notes positives queAgnéha tret del partit ha estat en el joc de l'equip, que ha sigut dominador total en possessió ien ocasions«a nivell dejoc ho hem intentat tot per guanyar,peròno ha pogut ser» i apunta que «s'estan fent moltes coses bé, una vegada tornats de vacances amb el cap fred buscarem continuïtat». Davant la polèmica arbitral que s'ha viscut aquest partit amb el penal favorable al Costa Brava,Agnéno s'ha volgut mullar «està gravat i està clar, valoreu vosaltres».

Com a balanç d'aquest 2021Agnéha volgut destacar que a l'equip «li costa més guanyar que jugar bé». El Nàstic ha tancat els partits com a visitant aquesta primera volta sense sumar els tres punts a domicili i el tècnic de Mequinensa ha lamentat que en aquesta «ensmereixíem la victòria».

tracking