Diari Més

Un Nàstic necessitat de victòries buscarà els tres punts contra el líder

L'imponent Villarreal B arriba al Nou Estadi en una nova ratxa de victòries que li ha servit per recuperar el lideratge

Els jugadors celebrant el gol de Buyla davant l'Atlético Baleares.

Un Nàstic necessitat de victòries buscarà els tres punts contra el líderNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic necessita una victòria més que mai. Per la tranquil·litat de l'afició, que torna al Nou Estadi amb el record de l'equip imparable dels primers cinc partits de la temporada a casa, per la tranquil·litat d'Agnéa la banqueta i, sobretot, per la tranquil·litat a la classificació. Una derrota més aproparia a fins al fil del precipici, a tocar del descens, un punt on un equip amb aspiracions d'ascendir no hi pot estar.

La victòria implica derrotar al líder, una vegada més, com ja es va viure l'anterior jornada a casa davant l'AtléticoBaleares. ElVillarrealB ha agafat una nova ratxa de victòries que li ha permès recuperar el lideratge tot i ensopegar tres vegades consecutives i amb un partit menys. El filial groguet es mostra com un equip temible i potent i al Nàstic li falta pólvora.RaúlAgnéno podrà comptar amb els davanters Edgar Hernández i PedroMartínper aquest duel, tots dos allunyats del terreny de joc per lesió.

El tècnic de Mequinensa buscarà en aquest partit el mateix que davant elBaleares: tenir el control de la pilota. Per aquest motiu l'onze inicial es podria repetir.ManuGarcia estarà a la porteria amb Joan Oriol a l'esquerra,Quintanillaa l'eix defensiu amb possiblement el retorn d'Aythamiper aportar veterania i contundència contra els davanters del filial groguet. A la banda dreta se situariaCarlosAlbarrán. Al mig del camp hi serien Ribelles i Fullana amb Pedro delCampoiJannickBuylaper mantenir un centre del camp sòlid, amb unBuylaque podria apropar-se a la mitja punta. En tot cas,FranCarbiai Pablo Fernández, els dos únics davanters disponibles, estaran al terreny de joc.

El Nàstic de Tarragona buscarà elsanhelats tres punts aquest diumenge a les 12 hores davant elVillarrealB.

tracking