El CA Tarragona guanya sis medalles en el Campionat d'Espanya Màster d'Ourense

Josep Maria Mateo i Gemma Solé van endur-se tres metalls cadascú i Ana Cabello dos quarts llocs

Els tres atletes del club tarragoní que van competir a Ourense.

El CA Tarragona guanya sis medalles en el Campionat d'Espanya Màster d'OurenseCedida

El Club Atletisme Tarragona va aconseguir sis medalles en el Campionat d'Espanya Màster que es va disputar el passat cap de setmana a Ourense, amb tres medalles d'or, dues de plata i una d'argent, a més de dos quarts llocs. Els atletes veterans que van endur-se la medalla van ser Josep Maria Mateo, Gemma Solé i Ana Cabello.

Mateo va penjar-se dos ors i una plata. L'atleta va proclamar-se campió d'Espanya en la categoria M55 en el salt de llargada i salt d'alçada. En la primera prova va anar de menys a més fins a arribar a marca un registre de 3,84 metres, i en el d'alçada va superar el llistó col·locat a 1,54 metres, sent també el millor. La tercera medalla, la de plata, la va aconseguir en el salt amb perxa amb un salt de 3,20 metres.

Solé va guanyar les altres dues medalles, una d'or i dues de plata. La primera posició va ser al pentatló F50, mentre que les plates les va assolir en els 60 metres tanques i salt d'alçada.

Finalment, també va participar Ana Cabello qui va aconseguir dues quartes posicions, en els 60 metres llisos i en salt de llargada.