Diari Més

El Nàstic posarà a prova el fortí del Nou Estadi amb l'arribada del líder

L'Atlético Baleares és el primer rival d'altura en visitar la casa d'un equip grana necessitat d'una victòria

Jugadors granes celebrant un gol.

El Nàstic posarà a prova el fortí del Nou Estadi amb l'arribada del líderNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona necessita una victòria i el Nou Estadi s'ha declarat aquesta temporada com la forma més segura del conjunt grana per sumar punts. I és que l'afició i l'equip necessiten una victòria per impulsar els ànims i sobretot per donar força a l'equip per poder lluitar per la part alta de la classificació. Però l'aparent invencibilitat dels grana a casa es posarà a prova amb l'AtléticoBaleares, líder de la categoria després de pispar-li el lloc alVillarrealB la darrera setmana i es presenta com un dels primer rivalstemibles de la temporada.

RaülAgnérecupera a tots els jugadors lesionats o tocats de la plantilla i només té una baixa per al partit.AythamiArtilesva veure doble groga davant l'Algecirasi es perdrà el partit d'aquest diumenge. Aquesta és una baixa sensible pel conjunt grana i és que el defensa canari és un jugador que ha estat imprescindible a l'eix de la defensa durant aquest any.Agné, però, té ben coberta la posició i podrà comptar amb el recuperat Marc Trilles o Pol Domingo per suplir-li. El que si hi serà ésManuGarcia a la porteria grana amb Joan Oriol a banda esquerra iQuintanillacom a defensa central. Davant la quantitat de pólvora del conjunt balearAgnépodria comptar amb Marc Trilles acompanyant aQuintanillaen defensa i Pol Domingo a banda dreta per optar així per un lateral de caràcter més defensiu. El centre del camp tornarà a la normalitat amb el retorn de Pedro delCampoa la titularitat, acompanyat de Ribelles. A banda esquerra una opció més ofensiva seria la deBonilla, que aportaria profunditat i centres de banda, però una altra opció que ja hem vist aquesta temporada seria la de Fullana. La banda dreta l'ocuparà RobertSimóni a la davantera es retrobaran el duo de la pólvora deFranCarbiai Edgar Hernández.

El duel tindrà lloc aquest diumenge a les 16 de la tarda i promet un duel d'altura al Nou Estadi amb un equip grana necessitat de victòries justament contra un dels rivals més difícils de la competició.

tracking