Màxima igualtat entre Nàstic, FFB Reus i Tarraco en la lliga femenina

Tots tres conjunts empaten amb 15 punts i només són superats pel Morell que és líder amb 18

Les jugadores i el cos tècnic del Nàstic el passat cap de setmana a la capital del Baix Camp.

Màxima igualtat entre Nàstic, FFB Reus i Tarraco en la lliga femeninaNàstic

La Segona Divisó femenina està vivint una de les temporades amb més igualtat a la classificació gràcies al gran inici de temporada que estan realitzant el Nàstic, la Fundació Futbol Base Reus, el Tarraco i el Morell. Aquest darrer és l'actual líder del grup, amb 18 punts, dos més que la resta de perseguidors, però també amb més partits jugats.

Per darrere es troben FFB Reus, Tarraco i Nàstic, tots tres amb 15 punts, però les reusenques amb un partit menys disputat. Fins ara, el Morell ha estat el líder indiscutible de la lliga, ja que dels set partits que ha jugat només n'ha perdut un, contra el Nàstic (1-2). A més, encara ha de descansar una jornada, ja que cada cap de setmana hi ha un equip que no competeix perquè són imparells i a això s'aferren la resta de perseguidors, ja que el cap de setmana que les del Morell no juguin, podrien superar-les a la classificació si guanyen els respectius partits.

D'altra banda, el Tarraco i el Morell s'enfrontaran aquest cap de setmana en un partit vibrant que podria alterar la classificació. Una victòria de les tarragonines podria fer caure al Morell fins a la quarta posició si Nàstic i FFB Reus guanyen els seus respectius partits, però una victòria del Morell podria deixar més lluny del capdamunt de la taula les tarragonines.

Dels quatre equips que hi ha al capdavant de la classificació, els que millor ratxa porten fins ara són el Nàstic i la FFB Reus. Les noies de Pau Poblet van començar la lliga perdent contra el Vilanova, però des d'aleshores compten els partits per victòries, cinc en total. L'última va arribar aquest cap de setmana en un dels derbis de la lliga, contra el CF Reus de Tota la Vida (1-2). Per la seva banda, les roig-i-negres nomès coneixen la victòria, ja que han guanyat els cinc partits que han jugat fins ara. Precisament, una d'aquestes victòries va arribar contra el Tarraco, tallant així la ratxa que portaven també les tarragonines, les quals han jugat sis partits i n'han guanyat cinc.

A banda del partit entre el Morell, màxim golejador de la lliga amb 40 gols, i el Tarraco, un dels menys golejats, amb set dianes en contra, igual que el Morell i només superat pel Nàstic (sis) i el Reus (cinc), les de Pau Poblet jugaran contra el Tancat, terceres per la cua, i les roig-i-negres contra Vilanova i la Geltrú, equip que va derrotar al Nàstic en la primera jornada i que només està tres punts per sota de les reusenques, les grana i el Tarraco. Així doncs, aquesta jornada promet duels molt importants i marcar l'inici de les distàncies entre els conjunts que aspiren a l'ascens i la resta d'equips.