Diari Més

Ballesteros, Karim i Óscar Sanz, els suplents menys utilitzats per Agné

Els dos últims encara no han debutat, com tampoc ho han fet Venetikidis, tercer porter, ni Cirkovic

Pol Parts conduint la pilota davant la pressió d'un defensor del Castellón.

Ballesteros, Karim i Óscar Sanz, els suplents menys utilitzats per AgnéNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Raúl Agné ha trobat els seus 16 homes de confiança en una plantilla de 25 jugadors. Això vol dir que hi ha nou futbolistes amb els quals pràcticament no compta Raúl Agné, almenys de moment, i d'aquests, els que menys han jugat, sense tenir en compte Venetikidis –tercer porter– i Cirkovic –que fins fa poc no tenia l'alta federativa–, són Pol Ballesteros, Pol Prats, Karim i Óscar Sanz.

Darrerament, un dels jugadors que més està sortint des de la banqueta és Pol Prats, però només ho fa en els últims deu o cinc minuts de partit i, per tant, pràcticament no té temps de demostrar res i tampoc d'acumular massa minuts. De fet, el de Paüls ha participat en sis partits, però entre tots ells només suma 51 minuts que, de mitjana, suposa un temps de vuit minuts i mig per partit. Lleugerament per sobre d'ell es troba Pol Ballesteros, qui ha jugat en menys partits, només quatre dels 13 que s'han disputat fins al moment, i sumant un total de 74 minuts de joc, el que equival a 18 minuts i mig per partit de mitjana.

Aquests dos futbolistes només tenen per darrere a quatre jugadors, Venetikidis, Cirkovic, Karim i Óscar Sanz, ja que cap dels quatre ha debutat encara en competició oficial. El cas de Venetikidis no sorprèn, ja que va arribar a l'equip com a tercer porter i amb la missió que l'equip tarragoní pogués comptar amb una fitxa més a l'equip. Per la seva banda, sí que crida l'atenció el rol nul que estan tenint Karim i Óscar Sanz, tots dos provinents de la Pobla de Mafumet i que durant la pretemporada semblava que tindrien més protagonisme. El que més sobta és el cas de Karim, ja que l'extrem va començar sumant molts minuts durant la pretemporada i completant bones actuacions malgrat ser el primer any que es troba amb el primer equip, però des que va començar la lliga Agné encara no li ha donat l'oportunitat.

Per davant d'aquests jugadors hi apareix Nil Jiménez, qui ha competit en quatre partits sumant un total de 101 minuts de joc i Gonzi, porter suplent de Manu García, que acumula 107 minuts en els dos partits que ha jugat per l'expulsió de l'andalús

Entre els jugadors menys utilitzats també hi és Marc Trilles, per la forta competència que hi ha a l'eix de la defensa i perquè justament el dia que debutava va lesionar-se en el minut 60, sent aquest tot el seu temps de joc aquesta temporada.

Un altre dels futbolistes que ha començat la temporada de suplent és Pedro Martín, encara que aquest és un dels més utilitzats dels que surten des de la banqueta sumant 403 minuts, malgrat que en els darrers partits la seva participació s'ha anat reduint fins a veure el partit contra l'UCAM des de la banqueta, sense participar ni un minut.

tracking