Diari Més

El Nàstic assalta Algeciras en un camp on ningú ha guanyat i regna l'empat

Els grana encara no coneixen la victòria fora de casa i ho provaran al Estadio Nuevo Mirador aquest diumenge a les 17:00

Jannick Buyla durant el partit contra l'UCAM Murcia.

El Nàstic assalta Algeciras en un camp on ningú ha guanyat i regna l'empatNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nova jornada fora de casa nou test per al Gimnàstic de Tarragona per trencar la maledicció de noconseguirvictòries lluny del Nou Estadi. Aquesta jornada és el torn del EstadioNuevoMiradorde Algeciras, un camp on cap visitant ha aconseguit la victòria, però l'empat és el que regna. L'Algecirasnomés ha pogut superar al Costa Brava, antic Llagostera, al seu estadi, la resta d'enfrontaments s'han hagut de repartir els punts.

Els de RaülAgnéafronten un matx que no es pot fallar. A diferència del SevillaAtléticoo el San Fernando, l'Algecirasés un dels rivals directes del club grana a la part alta de la classificació, on la competitivitat és màxima i continuar fallant allunyaria les aspiracions d'ascens del Nàstic. Fins i tot una victòria no situaria a l'equip en zona de play-off, però una nova derrota seria una nova pedra en el camí.

RaülAgnéno comptarà amb Marc Trilles, que és baixa per lesió. Edgar Hernández entra en convocatòria, igual que la darrera setmana, però encara arrossega molèsties, de la mateixa manera que Pedro Martín que també cau de la convocatòria. Els que es perdran el partit per decisió tècnica seranVenetikidis,CirkoviciÓscarSanz. El que torna després de perdre's l'últim partit ésManuGarcia, un imprescindible a la porteria grana, que ja torna a estar disponible després de ser sancionat. A la rereguarda grana es mantindrà Joan Oriol a banda esquerra,QuintanillaiAythamia l'eix iAlbarránal lateral dret, on ha aconseguit enviar a la banqueta a Pol Domingo poc després de recuperar-se de la seva lesió. El mig del camp grana és ple d'incògnites, la recuperació de Pedro delCampoi la bona actuació deJannickBuyladavant l'UCAMprovoca queAgnétingui moltes possibilitats a la seva mà. Un possiblemigdel camp estaria format per Ribelles i Pedro delCampo, ambJannickBuylaa l'esquerra i RobertSimón, indiscutible, a banda dreta. A la davantera tornaranFranCarbiai Pablo Fernández.

El Nàstic de Tarragona buscarà així aconseguir els tres punts d'una vegada per totes fora de casa per trencar la seva particular maledicció. Una situació quepoc a pocestà calant fins i tot amb els rivals. L'Algecirasja promocionava el partit per als seus aficionats com a victòria assegurada contra el «Nàstic de Plàstic» una expressió que els aficionats granes ja han sentit més d'una vegada. Sigui com sigui, els tres punts, l'aproximació als play-offs i la victòria passen pel EstadioNuevoMirador, un fortí que, com el Nou Estadi, no coneix la victòria de l'equip visitant.

tracking