Diari Més

El Nàstic visita el Nuevo Mirador, on encara no ha guanyat cap visitant

L'Algeciras, igual que els tarragonins, es troba invicte com a local, però ell amb quatre empats i només una victòria

L'últim partit de l'Algeciras va ser contra el Real Madrid Castilla i va perdre 2-0.

El Nàstic visita el Nuevo Mirador, on encara no ha guanyat cap visitantAlgeciras CF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Gimnàstic visitarà aquest diumenge a les 17 hores el Nuevo Mirador, l'estadi de l'Algeciras, un camp on, en el que va de lliga, encara cap conjunt visitant ha aconseguit sortir amb els tres punts. I és que l'Algeciras, igual que el Nàstic, es troba invicte a casa, però a diferència dels tarragonins, els andalusos només han aconseguit una victòria i la resta han estat quatre empats.

El Nàstic necessita trencar la mala dinàmica que acumula fora de casa, on només ha aconseguit tres punts dels 18 que hi havia en joc fins al moment, amb tres empats, contra Atlético Sanluqueño, Castellón i Sevilla Atlético. Aquest diumenge no ho tindrà gens fàcil contra l'Algeciras, però quan, a nivell de resultats, semblava que era més propici trencar la mala ratxa no van ser capaços de fer-ho. L'Algeciras ocupa la vuitena posició just una per sota dels tarragonins, i amb només un punt menys que els de Raúl Agné. En els cinc partits que han jugat a casa, els andalusos han aconseguit la victòria contra el Costa Brava per 5 gols a 1 en la setena jornada, mentre que els altres quatre partis els ha empatat contra Andorra (2-2), Sabadell (0-0), Betis Deportivo (1-1) i Castellón (0-0).

Un dels aspectes que criden l'atenció de l'Algeciras és que sempre que guanyen golejen. Així ho van fer contra el Costa Brava a casa i contra la Real Balompèdica Linense (4-0), el Sevilla Atlético (1-3) i el Linares Deportivo (0-3) a domicili. Bona part de la culpa d'aquestes golejades les tenen Álvaro Romero, pitxitxi de l'equip i, de moment, del grup segon de Primera RFEF amb set dianes, i Roni, segon màxim golejador del conjunt andalús amb cinc dianes. Sense dubte, aquests són dos dels jugadors més destacats de l'equip. A la banqueta hi haurà un vell conegut de l'afició tarragonina Iván Ania, qui va ser jugador del Nàstic durant la temporada 2004-2005. A més, Ania va ser un dels noms que va sonar amb més força per ocupar la banqueta del Nàstic aquesta temporada. El tècnic de l'Algeciras no podrà comptar per al partit de diumenge amb Rafa Tresaco, qui pràcticament no ha jugat, Gonzalo Almenara qui ha estat titular en tots els partits fins que es va lesionar contra l'Alcoyano en la jornada 10, situació pràcticament idèntica a la de Pepe Mena, qui pateix la segona lesió de la temporada, però sempre que ha estat al 100% ha sortit de titular. També seran baixa Pelayo Morilla i Alberto Villapalos futbolistes que acostumen a entrar des de la banqueta.

Si els tarragonins arriben al duel després de tres partits consecutius sense guanyar amb dos empats i una derrota, els andalusos ho fan encadenant quatre jornades sense guanyar amb tres empats, contra Betis Deportivo (1-1), Alcoyano (0-0) i Castellón (1-1), i una derrota, en el darrer partit de lliga disputat a l'estadi Alfredo Di Stefano, contra el Real Madrid Castilla (2-1). Pel que fa a la resta d'estadístiques, l'Algeciras ha encaixat dotze gols, amb una mitjana d'un per partit, només un gol més que el Nàstic, mentre que en l'apartat golejador, ha aconseguit anotar 19 gols, sent el tercer màxim golejador del grup, només per darrere del Villarreal B, que en suma 23, i empatat amb l'Atlético Baleares, primer i segon classificat.

tracking