Diari Més

Agné: «El que més em preocupa del partit de diumenge és l'estat del camp després del pronòstic de pluges»

El tècnic grana confia en el seu equip per aconseguir la primera victòria fora de casa diumenge contra l'Algeciras

Agné, amb el seu segon, Dani Vidal, en una imatge d'arxiu.

Raúl Agné: «Ha estat un resultat just contra un rival difícil de batre»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic s'enfronta aquest diumenge a les 17 hores a l'Algeciras al Nuevo Mirador i ho farà en un cap de setmana amb pronòstic de pluges, una qüestió que preocupa a l'entrenador grana per les conseqüències que això pot tenir en el camp: “El que m'és m'inquieta és que plourà durant tot el cap de setmana i no sabem en quines condicions ens trobarem el camp”, ha comentat. Els handicaps, doncs, són diversos: els tarragonins juguen fora de casa, on encara no han sumat cap victòria, contra un rival que està invicte com a local, que porta quatre jornades sense guanyar, «la qual cosa el fa encara més perillós», un equip «molt vertical, que posa tot el joc en la gent de davant i que crea molt de perill en les transicions», segons Agné.

Tot i això, l'entrenador grana confia en el seu equip, a qui torna a demanar regularitat per aconseguir la victòria: “El més important és fer les coses bé en les dues àrees, hem de ser contundents i competitius i estar molt concentrats per no tenir les desconnexions que estem patint i que ens estan costant molt cares”. Raúl Agné considera que serà un partit molt disputat (els dos equips estan empatats a punts) i de detalls.

Els granes han recuperat efectius i això és una bona bassa, segons Agné. «El fet de tenir a Pedro, haver recuperat a Manu a la porteria i poder disposar de l'Edgar són garanties importants per a nosaltres”, apunta el tècnic. «Estem en una bona línia, estem fent moltes coses bé. Només cal corregir les que fem malament i aconseguir aquesta continuïtat en el partit que serà crucial per aconseguir la victòria», afegeix.

Sobre el primer rival a la Copa del Rei, el Linares Deportivo, Agné apunta que «és un bon equip, ja el coneixem, i és més fort a casa que fora». «Ja veurem com arribem d'efectius però intentarem competir la copa i fer un bon paper», conclou.

tracking