Diari Més

El Nàstic jugarà contra el Linares Deportivo la primera ronda de la Copa del Rei

La primera fase del torneig es jugarà del 30 de novembre al 2 de desembre

Ribelles lluita per una pilota dins l'àrea rival.

Reviu tots els gols del Nàstic-Linares DeportivoGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic començarà la seva aventura a la Copa del Rei contra el Linares Deportivo. Les eliminatòries de la primera ronda del torneig del KO s'ha sortejat avui al migdiai han emparellatels 112 clubs que formaran part d'aquesta primera ronda. Entre ells no hi ha l'Atlético de Madrid, el Barça, el Real Madrid i l'Athletic, que són el campió i finalista de l'edició anterior de la Copa del Rei i el primer i segon classificat de la lliga de la temporada passada, els quals entraran al sorteig a setzens de final.

Els partits d'aquesta primera eliminatòria es disputaran entre el 30 de novembre i el 2 de desembre, amb el dia i hora encara per determinar, i en el cas del Nàstic el partit es disputarà a Linares. Cal recordar, que tots dos equips es van enfrontar a finals d'octubre al Nou Estadi en un partit de lliga que va acabar amb victòria grana per tres gols a un.

Els enfrontaments més sonats d'aquesta primera ronda són el que enfrontarà al Panaderia Pulido San Mateo contra la Real Sociedad, el Córdoba contra el Sevilla, l'Utrillas contra el Valencia, el Victoria contra el Villarreal o el San Agustín-Osasuna, entre altres.

Pel que fa a la resta de conjunts catalans, el Mollerusa, de Primera Catalana, rebrà la visita del Getafe, el CE Europa jugarà contra l'Amorebieta, el Girona ho farà contra el Puertollano, el Sabadell visitarà el camp de l'Atlético Sanluqueño i el Cornellà disputarà la primera ronda contra el Talavera.

Cal recordar que el sorteig no va ser pur, ja que es va emparellar deu equips guanyadors de l'eliminatòria prèvia amb deu de Primera Divisió, els quatre semifinalistes amb quatre de Primera, dos equips de Segona RFEF amb dos de Primera, 21 de Segona RFEF amb 21 de Segona i els restants s'emparellaven amb equips de Primera RFEF.

tracking