Diari Més

Tres punts i fer història al Nou Estadi

El Gimnàstic de Tarragona vol fer bo l'empat a Castelló amb una victòria davant el Linares aquest diumenge a les 12 h

Edgar celebrant el gol davant el Castelló.

Tres punts i fer història al Nou EstadiNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona buscarà uns tres punts a casa davant el Linares per continuar a la zona altadels play-offde la primera RFEF. Una victòria aquest diumenge seria la cinquena seguida dels grana a casa, una xifra històrica del club al Nou Estadi que faria bo l'empat fora de casa davant el Castelló.

El rival a batre, el LinaresDeportivo, no està realitzant un bon inici de temporada i se situa penúltim de la categoria amb sis punts. Un equip enganyós que pot posar en problemes als d'Agnédesprés d'aconseguir cinc dels seus punts fora de casa, esgarrapant punts a rivals d'altura com l'AtléticodeBalearesi l'Alcoyano.

CarlosAlbarráni Nil tornen a estar disponibles per un RaülAgnéque està obligat a modificar l'onze després de la lesió del sempre present Pedro delCampo. D'aquesta manera els grana tornaran a un model de 4-4-2 ambManuGarcia a la porteria.AlexQuintanillaiAythamitornaran a ser a l'eix de la defensa amb Joan Oriol i Pol Domingo a les bandes a l'espera de més rodatge deCarlosAlbarrán, que acaba de recuperar-se de la seva lesió i encara no ha debutat aquesta temporada. El centre del camp elformaránRibelles i Fullana que substituirà al lesionat DelCampo. RobertSimóni molt possiblementBonillase situaran a les bandes i la punta d'atac la protagonitzarà de nou el golejador Edgar Hernández, que ja es troba totalment recuperat de les seves molèsties, juntament amb l'incombustibleFranCarbia.

El Nàstic vol mostrar una vegada més la seva solidesa al fortí del Nou Estadi aquest diumenge a les 12 h.

tracking